Kenneth Perez ziet PSV geluk hebben in twaalfde minuut: 'Dit is niet hard, elke voet op voet hoeft geen rood te zijn!'

16 februari 2024, 21:07
Foto: © ESPN

Kenneth Perez vindt dat Heracles-aanvaller Bryan Limbombe ten onrechte van het veld is gestuurd. De analist van ESPN geeft in de rust van het duel tussen PSV en Heracles Almelo aan dat hij de intensiteit van de overtreding van de Belg op Luuk de Jong niet hoog genoeg vond voor een rode kaart.

"Nee, nee", zegt Perez als presentator Milan van Dongen hem vraagt of Limbombe terecht van het veld is gestuurd door scheidsrechter Ingmar Oostrom. Perez had de rode kaart zelf nooit gegeven: "Het is onbeholpen en onhandig, maar elke voet op voet hoeft geen rode kaart te zijn", geeft Perez aan, die vindt dat er op dat soort momenten ook naar andere factoren gekeken moet worden: "Het gaat ook om de impact en de hardheid.'

Artikel gaat verder onder video

"Dit is niet hard, zeer ongelukkig", vervolgt de analist, die denkt dat de arbiter van dienst al voor het geven van de rode kaart informatie ontving van de VAR: "Hij (Ingmar Oostrom, red.) wacht heel lang, alleen de intensiteit is wat mij betreft niet hoog genoeg voor een rode kaart", besluit de Deense analist.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen