Feyenoord-fans dolenthousiast bij vijfde basisplaats: 'Zou Ronald Koeman ook meekijken?'

15 februari 2024, 19:34

De supporters van Feyenoord zijn in de eerste helft van de wedstrijd tegen AS Roma definitief overtuigd geraakt van de kwaliteiten van Thomas Beelen. De 22-jarige verdediger, die afgelopen zomer overkwam van PEC Zwolle, bleef in het eerste bedrijf overeind tegen de toch niet misselijke spits van de Romeinen, Romelu Lukaku.

Beelen kreeg bij absentie van Gernot Trauner, die kampt met een hamstringblessure, pas voor de vijfde keer dit seizoen een basisplaats toebedeeld door trainer Arne Slot. De jonge stopper pakte na een klein kwartier spelen een gele kaart toen hij Lukaku naar de grond trok, maar maakt verder grote indruk met een aantal goede verdedigende acties, de fans van Feyenoord zijn op X dan ook enthousiast over zijn prestaties.

Volg hier live de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma

Feyenoord en Roma leken op weg naar een doelpuntloze eerste helft, maar op slag van rust braken de Rotterdammers dan tóch de ban. Igor Paixão, die vorig seizoen in Rome ook al scoorde tegen dezelfde tegenstander, kopte na een puntgave voorzet van Quilindschy Hartman de 1-0 achter Roma-doelman Mile Svilar.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl