Perez deelt zeer indrukwekkende statistiek van Henderson: slechts één speler deed het beter

3 februari 2024, 22:22
Foto: © ESPN

Jordan Henderson hield zich zaterdagavond moeiteloos staande in de topper tussen Ajax en PSV (1-1). Dat constateert analist Kenneth Perez na afloop in het televisieprogramma De Eretribune van ESPN.

Henderson speelde zijn eerste wedstrijd voor Ajax sinds zijn winterse komst van Al-Ettifaq en mocht meteen rekenen op een basisplaats. De Engelse middenvelder bleef negentig minuten staan en maakte, in tegenstelling tot veel andere spelers op het veld, een fitte indruk op Perez.

Artikel gaat verder onder video

De Deense analist merkt na afloop op dat veel spelers van zowel Ajax als PSV gedurende de wedstrijd last kregen van kramp. “Tristan Gooijer, Mauro Juníor, Sergiño Dest…”, somt Perez op. “Kenneth Taylor dreigde kramp te krijgen, Josip Sutalo dreigde kramp te krijgen. Best wel apart, eerlijk gezegd”, gaat de oud-voetballer verder.

“En die Henderson speelde dan negentig minuten met twee vingers in de neus op het middenveld”, complimenteert Perez de Engelse routinier. Perez werpt vervolgens een indrukwekkende statistiek van Henderson op: van alle spelers op het veld legde alleen Ajax-ploeggenoot Kristian Hlynsson meer meters af. Dat gold lange tijd ook voor PSV’er Mauro Juníor, maar die werd in de 85ste minuut gewisseld waardoor hij nog voorbij werd gestreefd door Henderson.

Henderson, 33 jaar, kwam op 28 december 2023, meer dan vijf weken geleden, voor het laatst in actie. Hij deed toen negentig minuten mee in de competitiewedstrijd van Al-Ettifaq tegen Al Hazem.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Wederom blijkt dat je er de ballen verstand van hebt. Stop ermee van het word echt gênant. Iemand moet je in bescherming nemen tegen jezelf anders loopt het nog fout met je af. Hier heb je vast het nummer van MIND Korrelatie 0900-1450

CG
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Helemaal mee eens!!!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen