Ajax - PSV op tv: hoe laat en op welke zender is de wedstrijd vanavond te zien?

3 februari 2024, 19:21   Bijgewerkt: 3 februari 2024, 22:34
Foto: © Imago

Ajax en PSV treffen elkaar zaterdagavond in de Johan Cruijff ArenA.  Voetballiefhebbers zullen massaal inschakelen voor de wedstrijd. Maar hoe laat begint Ajax - PSV en op welke tv-zender is de wedstrijd te bekijken?

Hoe laat is Ajax – PSV?

De wedstrijd tussen Ajax en PSV begint zaterdag om 20.00 uur in de Johan Cruijff ArenA.

Op welke tv-zender is Ajax – PSV?

De wedstrijd tussen PSV en Ajax wordt uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN. Dat is te vinden op kanaal 14 (KPN), 18 (Ziggo) of 160 (Odido). Voor andere aanbieders, klik hier. Om 18.30 uur begint op het hoofdkanaal van ESPN het praatprogramma De Eretribune, waarin uitgebreid wordt voorbeschouwd op de wedstrijd.

Wat zijn de vermoedelijke opstellingen?

Artikel gaat verder onder video

Het lijkt erop dat Ismael Saibari direct een plek in de basis inneemt bij PSV voor de topper tegen Ajax. De middenvelder, die deze week met Marokko werd uitgeschakeld op de Afrika Cup, start bij de eerste elf, zo verwacht het Algemeen Dagblad.

Josip Sutalo keert terug in de basisopstelling van Ajax, zo is de verwachting. De Kroatische verdediger, die het afgelopen duel tegen Heracles Almelo ontbrak, neemt de plek in van Ar’jany Martha, die op de reservebank plaatsneemt. Ook verschijnt aanwinst Jordan Henderson voor het eerst aan de aftrap, wat ten koste gaat van Benjamin Tahirovic.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez; Teze, Ramalho, Boscagli, Dest; Til, Schouten, Saibari; Bakayoko, De Jong, Lozano..

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Hato, Rensch; Henderson, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn. 

Wat verwacht je van Ajax - PSV?

Laden...
1600 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen