Ajax-fans pleiten massaal voor grote ingreep van John van 't Schip: 'Hij is veel te goed, bizar!'

12 februari 2024, 21:52
Foto: © Imago

Supporters van Ajax hopen dat verdediger Ahmetcan Kaplan spoedig een kans gaat krijgen in Ajax 1. De Turkse centrumverdediger maakte maandagavond een goede indruk tegen MVV Maastricht, dat net als veel Ajax-supporters lovend was. Fans van de Amsterdammers vinden dat Kaplan een kans moet krijgen in het eerste, wat volgens velen ten koste moet gaan van miljoenenaankoop Josip Sutalo.

Kaplan heeft er inmiddels al een aantal wedstrijden bij Jong Ajax op zitten, nadat hij is hersteld van een langdurige en slopende blessure. De Turkse voetballer is inmiddels weer volledig fit en presteert goed. Zo goed, dat supporters van Ajax hopen dat John van 't Schip de verdediger snel een kans gaat geven in Ajax 1. Fans van de huidige nummer vijf van de Eredivisie vinden dat Kaplan in zijn huidige vorm veel te goed is voor de Keuken Kampioen Divisie en klaar is voor een stap omhoog: "Sutalo mag het bankje wel warm houden de komende tijd", vindt een Ajax-supporter op X.

Artikel gaat verder onder video

"Hij is veel te goed voor Jong Ajax. Tijd om Josip Sutalo op de bank te zetten of Jorrel Hato als linksback op te stellen", schrijft een andere supporter van de Amsterdammers op X. "Nog niet vaak een speler bij Jong Ajax gezien die zoveel te goed was voor de KKD als Kaplan", voegt een andere Ajacied toe. Een aantal supporters van Ajax denken dat het een teken is dat Kaplan in de rust werd gewisseld: "Kaplan eruit, die speelt donderdag", doelt een supporter op de Europese wedstrijd tegen FK Bodø/Glimt. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ach heel de verdediging is brandhout, Suttalo gekocht door Jules de Korte is ook drama. Hato is aardig echter in het land der blinden is één oog koning! Kaplan best proberen, als hij maar werklust toont, Sosa win je de oorlog ook niet mee. Poppetjes maar weer beetje schuiven, met hoop op betere resultaten!

kib*
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Ik ben geen Turk, maar Kaplan is een revelatie en moet snel naar A1, alleen hij is linksbenig en daar staat Hato al. Misschien Hato als linksback naast Kaplan, Sutalo ???? en Gooijer rechtsback dan heeft Ajax in elk geval wat meer stevigheid achter. Wah wat genoot ik ook van Rijkhoff en van Banel gisteravond, snel overhevelen naar A1 John.

CG
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Heb je helemaal gelijk in, iets anders kan ik niet zeggen!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen