Martijn Krabbendam schiet in de lach na stelling over Ajax: 'Nee, dit geloof ik niet!'

29 januari 2024, 15:19
Foto: © Voetbal International

Martijn Krabbendam verwacht niet dat het Ajax nog gaat lukken om als derde te eindigen in de Eredivisie, zo geeft de journalist van Voetbal International aan in een video van het medium. Krabbendam denkt vooral dat de defensieve kwetsbaarheid een probleem zal vormen voor Ajax in de strijd om plek drie.

Doordat trainer John van 't Schip de afgelopen weken goede resultaten wist te boeken met Ajax en de concurrenten AZ en FC Twente punten verspeelden, is er hoop bij de Amsterdammers om dit seizoen toch nog op de derde plek te eindigen. Ajax staat momenteel vier punten achter op FC Twente, maar Krabbendam ziet het niet meer gebeuren dat de Amsterdammers de ploeg van Joseph Oosting inhalen op de ranglijst.

Artikel gaat verder onder video

Als presentator Sjoerd Keizer de stelling - Ajax wordt nog derde in de Eredivisie - naar voren brengt, moet Krabbendam lachen; "Ja, de kerstman bestaat ook. Ik geloof er niet in, nee. Als je Ajax ziet spelen zie je dat ze aanvallend veel kwaliteiten hebben, dat lukt wel tegen Heracles en RKC Maar je gaat ook tegenstander die wel raad weten met de defensieve problemen. Dat gaat Jodan Henderson niet meteen oplossen. Ik denk dat PSV zaterdag twee of drie keer scoort tegen Ajax, dat kan eigenlijk niet anders", besluit Krabbendam.

Ajax wordt nog derde in de Eredivisie

Laden...
477 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Dhr. Reuring
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Martijn Krabbendam die lacht. De wonderen zijn de wereld nog niet uit.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen