Henderson pakt privéjet naar Amsterdam, maar ook kleine tegenvaller voor Ajax

18 januari 2024, 08:32
Foto: © Imago

De transfer van Jordan Henderson naar Ajax is slechts een kwestie van tijd, zo melden diverse media. Als de 33-jarige middenvelder donderdag de medische keuring doorstaat, is hij officieel speler van Ajax. Een tegenvaller is dat Henderson waarschijnlijk niet direct inzetbaar is.

Volgens De Telegraaf lijkt het uitgesloten dat Henderson komende zondag speelgerechtigd is voor de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk. De werkvergunning van de 81-voudig Engels international is naar het lijkt niet op tijd rond. De procedure neemt volgens de krant één tot twee weken in beslag.

Artikel gaat verder onder video

Henderson kan zijn debuut voor Ajax daardoor waarschijnlijk pas volgende week maken. Dan gaan de Amsterdammers op bezoek bij Heracles Almelo. Weer een week later staat het thuisduel met PSV op het programma.

Henderson vliegt donderdagochtend in een privéjet naar Amsterdam, waar hij een medische keuring zal ondergaan alvorens hij zijn handtekening zet onder een contract voor twee en een half seizoen. Om de overstap naar Ajax mogelijk te maken, brengt Henderson een groot financieel offer. Volgens de Engelse journalist Ben Jacobs levert de oud-captain van Liverpool liefst 75 procent van zijn salaris in dat hij bij Al-Ettifaq verdient.

Henderson is een versterking voor het huidige Ajax

Laden...
9520 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Okkie
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Altijd.beter dan Taylor

Swiebertje
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

En die andere 12 van 117.000.000

Rajen1
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Van dat geld had jij tenminste een nieuwe broek kunnen kopen hè Swiep

redknap
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Het matige middenveld kan wel een opknap beurt gebruiken. Want dat is nu nog kutjes. Als Ajax 5e wordt doen ze het netjes.

Paulus13
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ajax verkoopt zoveel shirts met de naam Henderson dat hij makkelijk een paar miljoen per jaar terug verdient. En zowel Twente als AZ hebben weer punten laten liggen dus is de 3de plaats is weer een stap dichterbij. Als Ajax 3de wordt kan Nederland zijn borst natmaken. Champions league in combinatie met de kennis van Kevin de Lang en Kroes en met een leider en naam als Henderson trekt heel veel kwaliteit aan. Volgend seizoen zingen we gewoon in de Arena dat we Mislintat hebben aangesteld als vorm van handicap, zoals bij golf, om de Nederlandse competitie spannend te houden. 🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen