Henderson maakt 'groot financieel offer' om transfer naar Ajax mogelijk te maken

17 januari 2024, 09:24   Bijgewerkt: 17 januari 2024, 09:52
Foto: © Imago

Jordan Henderson maakt een groot financieel offer om zijn overgang naar Ajax mogelijk te maken, zo meldt Voetbal Internatinoal. De 33-jarige middenvelder staat op het punt om zijn lucratieve avontuur in Saudi-Arabië te verruilen voor een contract in Amsterdam.

In navolging van The Athletic-journalist David Ornstein meldt Voetbal International dat Ajax in hoofdlijnen een akkoord heeft bereikt met Henderson. Hoewel de laatste details nog moeten worden uitgewerkt, is de transfer een kwestie van tijd. Henderson gaat bij Ajax een contract voor anderhalf seizoen of twee en een half seizoen tekenen.

Artikel gaat verder onder video

Om de overgang naar Ajax mogelijk te maken, moest Henderson nog wat zaken regelen met zijn club Al-Ettifaq. Dat is inmiddels gebeurd. Afgelopen zomer tekende de 81-voudig Engels International in Saudi-Arabië een contract ter waarde van naar verluidt vijftien miljoen euro. Dat contract wordt nu verscheurd.

Henderson verlaat Al-Ettifaq omdat hij moeilijk kan aarden in Saudi-Arabië en met het oog op het EK in beeld wil blijven bij de Engelse bondscoach Gareth Southgate.

Henderson is een versterking voor het huidige Ajax

Laden...
9520 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen