Grote kritiek op PSV-aankoop: ‘Hij valt tegen en haalt het niveau niet’

29 januari 2024, 22:17   Bijgewerkt: 29 januari 2024, 22:31
Foto: © Rondo

Khalid Boulahrouz vindt dat Hirving Lozano nog niet heeft overtuigd na zijn terugkeer bij PSV. De aanvaller werd afgelopen transferzomer overgenomen van Napoli, maar kan volgens Boulahrouz nog geen potten breken, zo vertelt hij bij Rondo.

Het onderwerp komt ter sprake als Wytse van der Goot begint over de nieuwe blessure van Noa Lang. “Hoeveel pijn gaat dat doen?”, vraagt de presentator van Ziggo Sport aan zijn tafelgasten. “Het is natuurlijk een aderlating voor PSV, maar ook zonder hem kunnen ze hele goede resultaten boeken. Ze hebben nu ‘gefixt’ om zonder hem te spelen”, zegt de oud-verdediger, die ziet dat Johan Bakayoko en Yorbe Vertessen ook uitstekend renderen op de flanken.

Artikel gaat verder onder video

Wél denkt Boulahrouz dat de blessure van Lang gevolgen kan hebben voor de Champions League-wedstrijd tegen Borussia Dortmund. “Ik vind dat Lozano nog niet het niveau haalt dat de rest van de ploeg haalt. Ik vind hem toch wel een beetje tegenvallen”, is de analist eerlijk.

Door de blessure van Lang komt de aanstaande transfer van Vertessen naar Union Berlin in gevaar. PSV heeft de deal voorlopig op on hold gezet. Daarnaast wordt Excelsior-buitenspeler Couhaib Driouech gelinkt aan een overstap naar de koploper van de Eredivisie.

Had jij meer verwacht van de transfer van Lozano?

Laden...
435 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen