Feyenoord komt vier dagen na contractverlenging Milambo met nóg meer goed nieuws

20 januari 2024, 10:23
Foto: © Imago

Feyenoord kan ondanks de teleurstellende competitiehervatting tegen N.E.C. (2-2) terugkijken op een geslaagde week. De Rotterdammers brachten dinsdag al naar buiten dat Antoni Milambo zijn krabbel heeft gezet onder een nieuwe verbintenis en nu heeft ook Djomar Giersthove zijn contract verlengd. De 18-jarige verdediger ligt nu tot medio 2026 vast in Rotterdam-Zuid.

“Deze contractverlenging maakt mij erg trots en geeft veel vertrouwen voor de toekomst”, reageert Giersthove op de clubsite. “De Europese wedstrijden met Feyenoord Onder 19 en de trainingsmomenten bij Feyenoord 1 zijn voor mij erg leerzaam geweest en waren daarnaast mooie ervaringen. Hierdoor merk ik dat ik veel vooruitgang boek in mijn ontwikkeling.” Giersthove moet in tegenstelling tot Milambo zijn debuut in de hoofdmacht nog maken, maar zijn eerste officiële opwachting in het elftal van trainer Arne Slot lijkt niet heel lang meer op zich te laten wachten. Zo maakte hij wel al zijn officieuze debuut in Feyenoord 1.

Artikel gaat verder onder video

Giersthove is een belangrijke kracht in de Onder-19, die wordt getraind door Robin van Persie. Zo miste de verdediger dit seizoen nog geen minuut in de UEFA Youth League. De formatie van coach Van Persie verzekerde zich in een groep met de leeftijdsgenoten van Atlético Madrid, Lazio en Celtic knap van de groepswinst. Giersthove was trefzeker in de uitwedstrijd tegen Lazio. Head of Academy Rini Coolen van Feyenoord is blij met diens contractverlenging. “Het is mooi om te zien hoe Djomar zich de afgelopen jaren binnen Feyenoord Academy heeft ontwikkeld. Hij heeft bewezen op de juiste weg te zijn, wat uiteraard een groot compliment verdient. De komende jaren gaan we hem als club helpen om de volgende stappen te maken.”

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ben het totaal niet met bean eens . Hij is zo gek als een deur . Maar hij is wel zichzelf . Veel accountjes hier zijn gewoon nep .

Hops
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Laat de Bean maar schrijven, niemand neemt hem serieus. Hij is opgenomen op de Pieter baan centrum.. gelukkig komt hij ook niet meer vrij op hoop dat fcupdate hem een keertje blokkeren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen