Feyenoord komt twee dagen na teleurstelling met uitstekend nieuws

16 januari 2024, 17:46   Bijgewerkt: 16 januari 2024, 17:56
Foto: © Imago

Feyenoord hoeft voorlopig niet te vrezen voor een vertrek van Antoni Milambo. De Rotterdammers hebben het contract van het toptalent opengebroken. Dat bevestigt Dennis te Kloese dinsdag op de Nieuwjaarsreceptie.

Milambo loopt inmiddels al een tijdje mee in Rotterdam-Zuid. De geboren Rotterdammer arriveerde in 2014 in de jeugdopleiding van de Stadionclub en sloot afgelopen zomer tijdens de voorbereiding op het huidige seizoen aan bij de hoofdmacht. Hij maakte twee jaar eerder al zijn debuut in het shirt van Feyenoord. Met 16 jaar en 131 dagen werd hij op 12 augustus 2021 zelfs de jongste debutant bij de Rotterdammers. Dit seizoen deed hij vooralsnog vijf keer mee in het elftal van trainer Arne Slot. In de thuiswedstrijd tegen Vitesse op 21 oktober jongstleden maakte hij zijn eerste treffer in de hoofdmacht.

Artikel gaat verder onder video

Het is als jongen van de club natuurlijk prachtig als Feyenoord langer met je door wil, zegt Milambo op de clubsite. Nu ik dagelijks met het eerste elftal meetrain voel ik dat ik sterker en beter word als speler. Deze contractverlenging, de manier waarop de club met mij en mijn ontwikkeling bezig is: dat alles geeft mij een extra bevestiging dat ik hier op de juiste plek ben om mezelf verder te ontwikkelen. Te Kloese is erg blij dat Feyenoord erin geslaagd is om Milambo langer binnenboord te houden. Ik denk dat het zowel voor hem en zijn familie, maar ook een voor de jeugdopleiding en het eerste elftal een fantastisch moment is. Het is een hele beloftevolle speler, zegt Te Kloese op de Nieuwjaarsreceptie van de huidige nummer twee van Nederland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Das mooi dat die voor een langere verblijf kiest bij Feyenoord

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen