Ajax laat oog vallen op middenvelder die wordt genegeerd door Erik ten Hag

9 januari 2024, 16:50
Foto: © Imago

Ajax is geïnteresseerd in de diensten van Isak Hansen-Aarøen, zo claimt Manchester Evening News. De negentienjarige middenvelder krijgt bij Manchester United geen kans van Erik ten Hag en overweegt een zomers vertrek.

Het liefst wil Hansen-Aarøen alsnog slagen bij Manchester United. De Noorse middenvelder, die ook als aanvaller uit de voeten kan, twijfelt echter of hij een nieuw contract moet tekenen. Het gebrek aan kansen in het eerste elftal frustreert hem.

Artikel gaat verder onder video

Ajax is één van de clubs die Hansen-Aarøen wel wil overnemen van Manchester United. Naast de Amsterdamse club staan ook onder meer Atlético Madrid en Napoli klaar om toe te slaan, mocht de samenwerking tussen Hansen-Aarøen en Manchester United daadwerkelijk tot een einde komen.

Manchester United wil het liefst langer door met Hansen-Aarøen. De middenvelder kan bij zijn huidige werkgever een contract voor vier en een half jaar tekenen. De club is ervan overtuigd dat Hansen-Aarøen de potentie heeft om alsnog te slagen op Old Trafford.

Hoewel Hansen-Aarøen over een aflopend contract beschikt, is Manchester United terughoudend hem deze maand te verkopen. Een transfer is alleen bespreekbaar als er een hoge doorverkooppercentage en terugkoopclausule wordt afgesproken met de kopende partij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen