Ajax komt met nieuwe, keiharde ingreep richting Gabriel Misehouy

31 januari 2024, 10:55
Foto: © Imago

Gabriel Misehouy is niet meer welkom bij de trainingen van het eerste elftal van Ajax en lijkt nu ook verbannen bij de beloften. Hij was maandagavond niet aanwezig bij de wedstrijd tussen Jong Ajax en FC Dordrecht (2-2) en volgens Ajax Showtime had zijn absentie te maken met zijn contractsituatie.

"Daarmee lijkt Ajax de middenvelder op niet mis te verstane wijze duidelijk te maken tot hoe ver het bereid is te gaan voor een verlenging van zijn contract", zo schrijft de Ajax-nieuwswebsite. Misehouy mag nog wel meetrainen met Jong Ajax, maar dus geen wedstrijden meer spelen.

Artikel gaat verder onder video

Vorige week werd duidelijk dat Misehouy afstevent op een vertrek bij Ajax. Zijn aflopende contract is niet verlengd. Misehouy is naar een andere zaakwaarnemer gestapt, Pini Zahavi, en zou bij Ajax forse contracteisen hebben ingediend.

Contracteisen van Misehouy bij Ajax

"Misehouy eiste niet alleen speelminuten bij Ajax, maar ook in de grote wedstrijden", beweerde clubwatcher Mike Verweij vorige week. Ook speelt geld een rol. "Wat Ajax in het verleden ook verkeerd heeft gedaan, is contracten van zeven à acht ton uitdelen aan talenten. Misehouy heeft een goede vriend bij Ajax die zo'n contract heeft ondertekend. Dat doet Ajax nu niet meer. Hij verwacht meer geld en dat gaat Ajax hem niet betalen. Maar Ajax heeft hem een uitstekende aanbieding gedaan, heb ik gehoord."

Handelt Ajax goed in het dossier Misehouy?

Laden...
2756 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Ja goede beslissing van Ajax, zo langzamerhand beginnen die niemendalletjes met hun grote eisen de strot uit te hangen: Misehuoy, Vos bij monde van zijn zaakwaarnemer. En presteren ho maar. De kwestie Rijkhoff vind ik ook omstreden: eerst koste wat kost wilde hij transfervrij naar Dortmund verkassen en aldaar wordt hij helaas niet voor vol aangezien en nu voor het tienvoudige (misschien) graag terug naar Ajax net als Brobbey destijds, bloody..... Deze gastjes en ook spelers bij de andere clubs (Babadi) willen de regie in handen hebben en in sommige gevallen krijgen ze die ook. Ik weet niet wat de norm of de standaard van het transferbeleid van Ajax is, maar Ajax kon/kan veel leuke spelers die Ajax goed van dienst zouden kunnen zijn oppikken: Boussaid, Sahraoui, Zeefuik (nu naar AZ), Vertessen (nu Union Berlin), Robin Pröpper, Daan Rots, Smal, Hilgers maar nee hoor Ajax zoekt overal en elders naar 'toppertjes' en notabene binnen de club dienen zich nu al talentjes aan, maar voor hen is het een hele lange weg om in de A1 te komen, begrijp ergens wel dat zij bij Ajax weg willen dat is ook een realiteit. Maar Misehuoy als hij het al niet is, is een rotte appel, weg met hem.

Duuk
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Deze lijn moet Ajax vanaf nu volgen en niet van afwijken. Ongeacht het potentieel van betreffende speler. Jochies met ster allures meteen de kop indrukken.

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

ajax maakt zichoveral belachelijk in, je investeert jaren in die gasten haalt een hoop b kneus en nu moeten die jongens op de blaren zitten,2 beste van jong die laat je lopen omdat ze iets eisen , zou wel eens willen weten wat thahirovec beurt, is dat dan zo een kanjer of gaaie, dit beleid daaar lach je je lul uit de broek,scholletje is terug

kib*
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wim, laat ons langzamerhand nu toch ophouden met steeds verwijzen naar het 'binnenhalen' van B kneus etc., het is goedkoop gezeur te worden. Nogmaals die B kneus affaire is een onvoorzien voorval door die oplichter Mislintat, niemand en dan ook niemand had die slechte aankopen van hem zien aankopen. In het begin was de Ajax-entourage heel erg enthousiast over zoveel nieuwe spelers en achteraf werd er op hen gefit, lekker makkelijk. Ajax is nu aan de weder opbouw bezig en daar hoort een type als Misehouy als onderdeel er van niet bij. Dus stop je lul maar weer in je broek terug en doe de groeten aan scholletje.

kib*
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Correctie tikfouten: "goedkoop gezeur te worden moet zijn goedkoop gezeur geworden". "Die slechte aankopen van hem zien aankopen" moet zijn "aankomen". Excuses hiervoor.

Brigges
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Die jonge gasten krijgen steeds meer praatjes en hebben nog niks gepresteerd Een schop onder z'n hol en weg ermee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen