Zomeraankoop brengt groot probleem mee bij Feyenoord: 'Ik vind hem enorm tegenvallen'

9 december 2023, 09:50   Bijgewerkt: 9 december 2023, 09:55
Foto: © ProShots

Oud-voetballer Anco Jansen ziet dat Luka Ivanusec momenteel compleet uit vorm is. De analist van ESPN licht bij Voetbalpraat toe dat hij meer had verwacht van de Kroatische buitenspeler. Tegen FC Volendam (3-1) kon Ivanusec voor de zoveelste keer niet overtuigen, en dat komt hem op kritiek te staan.

Feyenoord was afgelopen zomer erg druk met de komst van Ivanusec. Na lange onderhandelingen slaagden de Rotterdammers er uiteindelijk in om de vleugelspeler over te nemen van Dinamo Zagreb. Ivanusec startte uitstekend bij Feyenoord, maar lijkt na zijn blessure uit vorm te zijn. “Ik zie vooral moeite op de flanken. In het verleden had je daar vaak tandems, aan die zijkanten”, begint Jansen.

Artikel gaat verder onder video

“Nu heb je Ivanusec aan de ene kant, die constant met zijn aanname al met zijn gezicht richting zijn eigen doel uitkomt. Dan is er eigenlijk voor een back al geen mogelijkheid meer om eroverheen te komen”, gaat de ex-speler van FC Emmen verder. “Hij mist snelheid, explosiviteit en een actie in de een-tegen-een. Door hem laten de backs het na op momenten dat Feyenoord echt kan domineren.”

Tegen FC Volendam kon Ivanusec niet overtuigen. “Ik vind Ivanusec echt enorm tegenvallen. Het is risicoloos, constant terug en er gebeurt te weinig. Feyenoord moet domineren op de zijkanten”, concludeert Jansen. Ook Yankuba Minteh krijgt er van langs bij het programma van ESPN. “Daar weet je sowieso niet van wat er gaat gebeuren, waardoor het voor de rechtsback achter hem lastig is om mee te doen. Hij lijdt ook zoveel balverlies…”, stelt Jansen.

Had jij meer verwacht van Ivanusec?

Laden...
374 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Makkelijk scoren weer . Men vergeet maar weer eens wat feiten . Ivanusec speelde prima maar raakte geblesseerd . Heeft daarna wel minuten gemaakt maar niet veel . Niet een keer 90 minuten . Is dus eigenlijk niet echt wedstrijdfit . Maar goed mindere fase en dan is alles ineens slecht en vallen de mediamannetjes over elkaar heen om wat te zeggen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen