Voetbalsupporters reageren woedend: 'Dit is te bizar voor woorden, wat een wereld'

20 december 2023, 19:01
Foto: © ProShots

Voetbalsupporters in Nederland hebben op sociale media met woede gereageerd op een beslissing die Willem II dinsdagavond heeft genomen. De Tilburgers weigerden supporters van FC Groningen voor de ingang van het stadion, aangezien de supporters met 9-persoons busjes naar Brabant waren afgereisd.

"Vanwege het afreizen met 9-persoons busjes zijn de supportersgroepen van de Noordtribune Groningen zojuist geweigerd bij het uitvak", schrijft Noordtribune Groningen op Instagram. "Vanavond zullen wij daarom niet aanwezig zijn bij de wedstrijd." Het bericht zorgt voor de nodige woede bij supporters van allerlei clubs door heel het land: "Het volgende dieptepunt: uitsupporters pesten in Tilburg", schrijft een aanhanger van FC Groningen op X.

Artikel gaat verder onder video

Een supporter van Willem II is ook niet te spreken over het beleid wat zijn club voert; "Echt een trieste gang van zaken, we willen toch wel een beetje gastvrij zijn? Die busjes waren er al en er is helemaal niets aan de hand", schrijft hij. "Te bizar voor woorden dit. Op de dinsdagavond, helemaal vanuit Groningen naar Tilburg rijden, om vervolgens terug te worden gestuurd. Geen woorden voor", schrijft iemand anders.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hoe triest is het dat Willem II supporters van FC Groningen weigerde, zelfs na een lange reis met busjes, puur om ze te pesten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen