Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Slot wijzigt elftal na nederlaag

7 december 2023, 07:52
Foto: © ProShots

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft in het Eredivisie-duel tegen FC Volendam naar verwachting weer een basisplaats ingeruimd voor Yankuba Minteh. De buitenspeler werd tegen PSV nog gepasseerd, maar krijgt in De Kuip donderdagavond vermoedelijk wel weer een basisplaats. Dat gaan ten koste van Ramiz Zerrouki.

Dat verwacht het Algemeen Dagblad althans over de elf basisspelers van de Rotterdammers, bij wie Alireza Jahanbakhsh, Bart Nieuwskoop en Quilindschy Hartman afwezig zijn vanwege blessureleed. Laatstgenoemde wordt in de basisopstelling naar alle waarschijnlijkheid vervangen door Marcos López, die hem tegen PSV halverwege ook al kwam aflossen.

Artikel gaat verder onder video

Minteh start aan de rechterkant van de voorhoede, waardoor Calvin Stengs naar het vrijgekomen plekje op het middenveld verhuist. Ondanks zijn mindere optreden tegen PSV is de verwachting dat Luka Ivenusec vanaf de linkerkant van de voorhoede begint bij Feyenoord, bij wie Slot verder voor de meest logische namen kiest.

Feyenoord komt donderdagavond al in actie met het oog op de laatste ronde in de Champions League. De KNVB gaf de twee deelnemers in de Champions League extra rust met het oog op de mogelijk beslissende laatste ronde in Europa. Door de resultaten in de eerste vijf duels staat er zowel voor Feyenoord als ook voor PSV echter niets meer op het spel.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, López; Wieffer, Timber, Stengs; Mintehk, Giménez en Ivanusec

Welk resultaat boekt Feyenoord tegen FC Volendam?

Laden...
1006 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen