Stengs zeer geïrriteerd door Kenneth Perez: 'Ben het niet met hem eens, hij heeft altijd zijn mening...'

20 december 2023, 23:53
Foto: © ESPN

Calvin Stengs is het niet eens met de kritiek die Kenneth Perez eerder gaf aan de aanvaller. Tijdens een interview van ESPN riep Hans Kraay junior de Feyenoorder, die tegen FC Utrecht goed was voor één doelpunt en één assist, terug voor de camera, waarna Stengs zichtbaar geïrriteerd zijn mening gaf over de woorden van de analist.

Het voorval leek tot stand te komen door een klein misverstand van interviewer Kraay junior. Kraay junior dacht dat Milan van Dongen en Perez, aan het einde van het interview met Stengs, in de microfoon zuchtte. Hierdoor riep de ESPN-journalist Stengs terug voor de camera’s, die vervolgens met enige irritaties reageerde op Perez. “Ik ben het niet helemaal eens met zijn punten. Maar goed, hij heeft een mening…”, sprak de vleugelspeler.

Artikel gaat verder onder video

“Welke punten?”, vraagt Perez zich vervolgens. Perez stelde onlangs dat Stengs ‘in de grote wedstrijden’ niet thuis gaf. De Deen heeft het hier onder andere over duels met PSV en de Champions League-tegenstanders van Feyenoord. “Volgens mij draai ik een prima seizoen, ook in de Champions League. Maar Kenneth (Perez, red.) vindt van niet volgens mij…”, zegt Stengs.

De aanvaller is van mening dat hij in de eerste drie duels van het miljardenbal (tegen Celtic, Atlético Madrid en Lazio) goed voor de dag kwam. “Natuurlijk heeft hij dan zijn momenten, maar het elftal écht op sleeptouw nemen heeft hij niet gedaan, vind ik”, reageert Perez. Kraay junior beseft zich dat zijn collega en Stengs het niet eens gaan worden, waardoor het interview tot zijn einde komt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Hier ook, ze hebben de boel lekker onder controle bij FCUPDATE. Slapen ze daar of zo.

doordekken
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Calvin de grote held Stengs moet misschien wat minder waarde hechten aan de mening van Kenneth Perez en gewoon zijn voeten laten spreken op het veld. Tja, dat is lastig voor iemand die graag praatjes heeft...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen