Perez pakt opnieuw Feyenoorder aan: 'Vind ik een grappige speler, maar...'

21 december 2023, 07:54   Bijgewerkt: 21 december 2023, 08:49
Foto: © ESPN

Kenneth Perez was niet bepaald onder de indruk van de invalbeurt van Yankuba Minteh. De buitenspeler van Feyenoord viel tegen FC Utrecht kwam na een uur voetballen in de ploeg voor Javairo Dilrosun, maar kon zijn stempel niet bepaald drukken.

“Minteh vind ik een grappige speler, maar daar kwam vandaag écht helemaal niks uit”, was de harde conclusie van de Deense analist bij ESPN over de huurling van Newcastle United na het bekerduel met FC Utrecht. Afgelopen weekend was Perez ook al bikkelhard voor Calvin Stengs en hoewel hij woensdagavond een goal en assist liet noteren in de bekerwedstrijd, blijft hij wel achter zijn eigen woorden staan.

Artikel gaat verder onder video

"Stengs heeft in de grote wedstrijden niet genoeg heeft laten zien, ten opzichte van de wedstrijden tegen bijvoorbeeld Heracles Almelo”, vulde Perez zijn kritiek aan, nadat de hoofdrolspeler van Feyenoord in een interview had laten dat hij zich niet kon vinden in de kritiek van de analist.

“Tegen PSV nam hij Feyenoord ook niet op sleeptouw”, noemde Perez nog een voorbeeld. Stengs verweerde zich door te zeggen dat hij in de Champions League zeker in het begin wel degelijk goed had gespeeld. “Natuurlijk heeft hij dan zijn momenten, maar het elftal écht op sleeptouw nemen heeft hij niet gedaan, vind ik”, aldus Perez.

Is de kritiek van Perez op Stengs terecht?

Laden...
235 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

real8madrid
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is interessant om te zien hoe Kenneth Perez zijn kritische blik werpt op de prestaties van Yankuba Minteh en Calvin Stengs. Zijn mening kan misschien hard overkomen, maar het is belangrijk dat spelers zich blijven ontwikkelen en kritiek kunnen verwerken om beter te worden.

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Stengs is te wisselvallig, de ene wedstrijd wel en de andere niet maar ook binnen een wedstrijd is het verschil groot. Minteh is een kip zonder kop, rent naar voren en als die er is heeft die geen overzicht of weet die niet wat die moet doen. Van Stengs meer verwacht dus zou ik verkopen en Minteh, moet zich misschien aanpassen dus meer iets voor volgend seizoen.

schreudje
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Perez was zelf ook middelmaat in zijn voetbal loopbaan af en toe een uitschieter dat was het dan wel ,en als analist gewoon slecht ,veel gezeur en dan vooral op spelers van Feyenoord . die van Ajax zijn veel beter .ja dat zien we op de ranglijst laten we het niet over PSV hebben staan 10 punten los dus daar was hij ook supporter van dus maar alle keren zeiken over spelers van feyenoord dat word irritant ,bij elk elftal zijn ze niet alle weken top ,ik zou zeggen jongen word trainer jij ziet en weet het zo goed , sorry mensen maar ik ben deze man spuug zat ,ik zie hem nooit op tv zappen weg ermee maar hier op VP ook al dat gezeik van deze man

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen