Jordan Pickford haalt met bizarre actie álles uit de kast om Newcastle United te frustreren

9 december 2023, 11:24
Foto: © Imago

Jordan Pickford heeft donderdagavond het bloed onder de nagels van gehaald van iedereen die Newcastle United een warm hart toedraagt. De doelman van Everton verdedigde met zijn ploeg een 2-0 voorsprong en deed er alles aan om de drie punten over de streep te trekken. Toen de keeper een voorzet eenvoudig kon vangen, besloot hij om zeer opzichtig tijd te gaan rekken.

Pickford ving de bal en stortte een seconde of twee later naar het gras, om daar een onvervalste showduik te doen. De Engelse goalie stond op met een brede grijns op het gezicht. “Het blijft toch een heel rare”, concludeerde Leo Driessen, die namens Viaplay de wedstrijd voorzag van commentaar.

Artikel gaat verder onder video

Na afloop veroorzaakte Pickford een opstootje met Bruno Guimaraes. De doelman gooide zijn handschoenen op de grond en leek daarmee te demonstreren dat hij wilde vechten met de Newcastle-speler. Er werd op tijd ingegrepen, waarna Pickford wederom met een brede glimlach wegliep. Tijdens de wedstrijd liet Pickford zich provoceren door de Newcastle United-fans.

Mede door het tijdrekken van Pickford slaagde Everton erin om de belangrijke drie punten over de streep te trekken tegen The Magpies. Vlak nadat Pickford zijn showduik had verricht, maakte Everton de 3-0 via aanvaller Beto. Dwight McNeil en Abdoulaye Doucouré waren eerder in de wedstrijd goed voor de treffers.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen