Feyenoord-fans doen Ajax pijn met favoriete moment van het jaar

25 december 2023, 16:58
Foto: © ProShots

Het is vandaag eerste kerstdag: een moment waarop vaak teruggeblikt wordt op het afgelopen jaar. Omdat het voetbaljaar voor de clubs in Nederland er al op zit, wordt er op X veelal al teruggeblikt op het afgelopen jaar. Feyenoord-fans konden een titel vieren, maar veelal kiezen ze het moment waarop het Ajax uitschakelde in de titelrace van vorig seizoen, als het mooiste moment van het afgelopen jaar.

Na de redding van Timon Wellenreuther aan de ene kant op een inzet van Mohamed Kudus, bezorgde Lutsharel Geertruida zijn ploeg de overwinning in de Johan Cruijff Arena, het hol van de leeuw op 19 maart van dit kalenderjaar. Heel veel Feyenoord-fans delen dat moment, als mooiste voetbalmoment van het kalenderjaar 2023.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Het was voor Feyenoord en omgeving wel een mooi moment, voor Ajax minder die strakke kopbal van Geertruida in de laatste minuut van die wedstrijd in de Arena, dat is zeker waar. Als voor Feyenoord dit een hoogtepunt is dan moe(s)t het respect voor Ajax wel heel groot (geweest) zijn, want uiteindelijk is het voor Feyenoord na al die voorgaande seizoenen eens een keer in de Arena gelukt. Maar niet vergeten moet worden vermeld dat Ajax ook heel vaak in een wedstrijd tegen Feyenoord in de Kuip prachtige momenten beleefde, waarvan de mooiste in mijn herinnering de "rush" van een jonge Van der Vaart vanaf links en dan zijn doelpunt daarna was. Ach ja, goede herinneringen zijn heel mooi.

kib*
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik heb al gehuild toen je club in Glasgow van Celtic les in positiespel kreeg King Jacobi. Celtic-Feyenoord: 2-1.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen