Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip voert wijziging door

2 november 2023, 09:20   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Ajax-trainer John van ’t Schip gaat weinig veranderen bij zijn debuut op de bank bij de Amsterdammers donderdagavond tegen FC Volendam. Afgelopen weekend kwamen de Amsterdammers in het eerste bedrijf heel aardig voor de dag tegen PSV en daarop lijkt de oefenmeester te willen voortborduren.

Alleen als Borna Sosa weer fit genoeg is om te kunnen spelen, krijgt hij als linksachter de voorkeur boven Gastón Ávila. De Argentijn maakte een dramatisch slechte indruk tegen PSV, vooral na de pauze, en moet dat bekopen met een plek op de bank. Voorwaarde is wel dat Sosa weer fit genoeg is om te spelen, wat afgelopen weekend niet het geval was.

Artikel gaat verder onder video

Dat betekent dat er normaliter opnieuw een basisplaats ingeruimd is voor Kristian Hlynsson, die samen met Branco van den Boomen en Kenneth Taylor op het middenveld staat. Voorin staan de drie inmiddels bekende gezichten met Steven Berghuis, Brian Brobbey en Steven Bergwijn, terwijl Anton Gaaei, Josip Sutalo en Jorrel Hato naast Sosa achterin het vertrouwen houden van Van ’t Schip.

De oefenmeester kan geen beroep doen op Gerónimo Rulli, Jay Gorter, Devyne Rensch, Sven Mannsverk, Carlos Forbs en Amourricho van Axel Dongen: zij zijn vermoedelijk allemaal afwezig vanwege blessureleed.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gaaei, Sutalo, Hato, Sosa; Van den Boomen, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Bergwijn

Welke bankzitter zou jij graag in de basis zien bij Ajax?

Laden...
3319 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

V t schip goed Gaaei, Sutalo, er in houden Wat een pannenkoeken spelers zijn dat

WimHoebergen06
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

het gaat gewoon door, als je geen backs meer kan opleiden dan wat misluktat heeft gekocht hou dan maar op,zou v h schip ajax wel hebben zien voetballen,kan toch niet waar zijn dat je weer zo begint, als hij ook maar niet een drama wordt,zou vos als eerste opstellen en taylor op de bank pseudo leider, maar mag hopen dat hij gelijk heeft

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen