Valentijn Driessen verklapt 'echte leeftijd' van Kudus: 'Hij is van naam en leeftijd veranderd'

3 november 2023, 22:44   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Valentijn Driessen heeft het vermoeden dat de officiële leeftijd van Mohammed Kudus niet klopt. De buitenspeler van West Ham United is 23 jaar, maar zou volgens Driessen in het verleden van naam zijn veranderd en toen ‘ineens’ vijf jaar jonger te zijn geworden.

In de podcast Kick-Off van De Telegraaf wordt de start van Kudus bij zijn nieuwe club West Ham United besproken. Hij heeft geen vaste basisplaats, maar maakte woensdag als basisklant wel een fraai doelpunt tegen Arsenal in de gewonnen EFL Cup-wedstrijd (3-1). Het leverde de ex-Ajacied de nodige complimenten op in de Engelse pers, maar Driessen is nog niet overtuigd.

Artikel gaat verder onder video

“Kudus zit meestal op de bank en mag dan meedoen in de League Cup. Ik kreeg van de week te horen dat hij heel veel moeite heeft om aan te haken bij het hele hoge tempo van West Ham”, aldus de journalist.

Driessen zet vervolgens vraagtekens bij de officiële leeftijd van de Ghanees international. “Hij is ooit van naam veranderd en toen bleek hij ineens vijf jaar jonger. Dus ja, misschien klopt zijn leeftijd wel niet. Dat is een hardnekkig gerucht. Misschien is dat wel de reden dat hij moeite heeft om aan te haken bij West Ham.”

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Maister
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een belachelijke beschuldiging van Driessen! Het is duidelijk dat hij gewoon jaloers is op het talent van Kudus en nu probeert zijn prestaties in diskrediet te brengen door twijfel te zaaien over zijn leeftijd. Kom op zeg, laten we ons focussen op zijn voetbalkwaliteiten in plaats van deze ongegronde roddels!

El Sarcastico
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kom op zeg...waarom zou hij jaloers op dat nigeriaantje zijn? Kan je beter jaloers op die Harry Miguire zijn. Die presteerd bijna niks en mag toch elke week komen opdraven in de startelf van Manu.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dit schrijft Valentijn he , geloof niet alles van de lul .

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Blijft weer de telegraaf, Fc tabloid neemt alles klakkeloos over. Dat de leeftijd mogelijk niet klopt, naja ik kijk er niet van op want leeftijd fraude is redelijk normaal in Afrikaanse landen en helemaal bij de talenten. Maar zonder bewijzen moet je eens stoppen met roepen en fcupdate moet eens stoppen met alle ongefundeerde berichten van de telegraaf maar klakkeloos over te tikken.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tja, hij zou niet de eerste zijn... Alleen kom maar eens achter de waarheid...

Neutraal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zie het probleem niet. Bij de jeugd wel ja, dan is iemand van 18, in de regel, echt wel sterker dan een 13 jarige, Maar bij de senioren?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen