Valentijn Driessen komt met groot verwijt aan John van ’t Schip na nieuw puntverlies Ajax

13 november 2023, 10:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © De Telegraaf/ProShots

Valentijn Driessen is tot dusverre nog niet overtuigd geraakt door de trainerswissel bij Ajax. De Amsterdammers stuurden Maurice Steijn de laan uit en stelden John van ’t Schip aan als vervanger. Ajax speelde zondagavond gelijk op bezoek bij Almere City, en dat had het volgens Driessen te danken aan de interim-trainer.

De chef voetbal van De Telegraaf stelt in een video-item dat Ajax zich ‘diep moet schamen’ na het 2-2 gelijke spel bij de promovendus. “Ook het wisselbeleid van Van ’t Schip sprak boekdelen. Vóór het einde van de wedstrijd zaten Steven Berghuis en Steven Bergwijn al op de bank. Dat zijn de twee mensen die de kar moeten trekken. Dat zegt wel veel”, begint Driessen.

Artikel gaat verder onder video

Van ’t Schip kwam in de rust met drie wissels. Georges Mikautadze verliet het veld voor Benjamin Tahirovic, Carlos Forbs kwam voor Berghuis en Anton Gaaei was de vervanger van Borna Sosa. “Dat zegt ook alles. Ook Van ’t Schip was totaal niet tevreden. Er is daar dus echt nog een hoop werk te verrichten”, stelt Driessen.

Met een overwinning op FC Volendam en sc Heerenveen startte Van ’t Schip veelbelovend bij Ajax, maar in de afgelopen twee wedstrijden wisten de Amsterdammers dus geen resultaat meer te halen. Ook in Flevoland moest de geplaagde club genoegen nemen met één punt. Chuba Akpom verscheen opnieuw op het scorebord. “Dan lopen we allemaal weer de polonaise achter hem aan. Nee, Ajax moet blij zijn als ze vijfde eindigen”, sluit Driessen af.

Liet het wisselbeleid van Van 't Schip inderdaad te wensen over?

Laden...
494 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

De Haan
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Oh, Valentijn Driessen heeft weer iets geroepen. Gelukkig is FCUpdate er altijd als de kippen bij om verslag te doen van iedere poep of scheet van hem. De redactie is overigens ook verplicht om een foto van Valentijn als achtergrond op de telefoon te hebben.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We hebben de beste coach van de wereld in ons midden. Onze Valen tijd Driessen is een kenner eerste klas en heeft toch dermate goede uitspraken dat je meteen het geluid uitzet als je hem hoort. Wat een kwal van een vent is dat en alleen om hem neem je geen abonnement op de Telegraaf. 't Schip is nu weer aan de beurt bij Driesen zoals hij iedereen afkraakt en niemand meer deugt dan hij zelf alleen.

Neesje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Word die Valentijn nou niet eens een keer moe van zichzelf .

De Haan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FC Update kan niet genoeg van hem krijgen!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen