Slot verklapt wie de penalynemer van Feyenoord is tegen SS Lazio

7 november 2023, 21:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Arne Slot heeft de penaltynemer van Feyenoord niet veranderd na de pijnlijke misser van Santiago Giménez tegen RKC Waalwijk dit weekend. De oefenmeester is vastbesloten dat de Mexicaan de volgende strafschop dinsdagavond tegen SS Lazio weer 'gewoon' tegen de touwen schiet en houdt het vertrouwen in de aanvaller.

“Santiago Giménez”, was het overtuigende antwoord van Slot bij Ziggo Sport op de vraag wie dinsdagavond de penaltynemer is van Feyenoord op bezoek in Rome in de groepsfase van de Champions League. Vragensteller Wytse van der Goot polste vervolgens of hij nog instructies heeft gegeven om de bal niet weer te stiften.

Artikel gaat verder onder video

Volg hier het duel in de Champions League LIVE!

“Ik heb het niet specifiek gezegd”, glimlachte Slot veelzeggend over zijn aanvalsleider. “Het zou wel stijlvol zijn als hij hem weer stift. Dat zou van heel veel persoonlijkheid getuigen… Maar ik ga er niet vanuit dat hij weer voor die optie kiest.”

Ook kwam de zege van Shakhtar Donetsk op FC Barcelona onder leiding van Marino Pusic nog kort ter sprake. “Geweldig voor hem, dat is een bijzonder resultaat”, reageerde Slot, die de 7-1 zege van Feyenoord eerder dit kalenderjaar op de Oekraïners vervolgens ook benoemde. “Met ongeveer dezelfde spelers van Shakhtar. Toen vielen de analisten over elkaar om te zeggen dat ze er he-le-maal niets van konden. Dus of Shakhtar is wat beter dan men destijds zei. Of Marino is een hele goede trainer.”

Wie moet de penalty's nemen bij Feyenoord?

Laden...
68 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen