Potentiële Vandaag Inside-gast slaat uitnodiging voor de talkshow af

2 november 2023, 12:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vandaag Inside kan in de komende maanden vaak lijsttrekkers aan tafel verwachten in verkiezingstijd. Het grootste aantal politici heeft aangegeven wel naar de talkshow te willen komen, onder wie Geert Wilders, Caroline van der Plas en Dilan Yeşilgöz-Zegerius. Dat tot blijdschap van de heren van de talkshow, maar zij vingen alleen bot bij NSC-lijsttrekker Pieter Omtzigt.

Derksen reed nog wel naar Enschede en sprak lang met Omtzigt, maar die gaf aan zich niet op zijn gemak te voelen aan tafel bij Vandaag Inside. “Hij was heel vriendelijk, heel aardig. Maar het komt er eigenlijk op neer dat Omtzigt zich niet thuisvoelt aan onze tafel”, zei Derksen in de uitzending woensdagavond. “Hij is niet lenig in het mediawerk. Hij wil formeel de dossiers spuiten. Met de onverwachte dingen hier aan tafel kan hij niet omgaan.”

Een interview met de voormalig hoofdredacteur van Voetbal International alleen zag hij wél zitten, maar dan zou het format van het programma worden ondermijnd, legde Derksen uit waarom hij daar zijn fiat niet op gaf. “En dan nodigden ze de hoofdredacteur van zijn fanclub uit”, counterde presentator Wilfred Genee ook nog.

Bekijk in onderstaande player het fragment over Omtzigt in Vandaag Inside.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fijn dat Omtzigt VI niet nodig heeft, die andere 3 wel, want het aantal zetels voor BBB gaat tegenvallen denk ik, Wilders doet nu er alles aan om te gaan meeregeren, Yesildus moet de VVD groot blijven houden en Rutte doen vergeten, de VVD zal misschien de grootste partij worden, maar krijgt geen meerderheid om te regeren. De VVD zal concessies moeten doen. Een Kabinet met Wilders heeft geen lang leven. Een Kabinet zonder NSC is (haast) onmogelijk. Omtzigt is een beschaafde rustige politicus met duidelijke standpunten. Kanjer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen