Nieuwe opzet Studio Sport Eredivisie mislukt: 'Nietszeggende toevoeging’

12 november 2023, 20:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © NOS

Leonne Stentler maakte zondagavond haar debuut als analist bij Studio Sport Eredivisie. Tussen de samenvattingen van de Eredivisiewedstrijden door was de voormalig voetbalster te zien met korte analyses. Een nieuwe toevoeging aan het al decenniaoude tv-concept, waarin alle doelpunten van het voetbalweekend zijn te zien. De reacties op haar start zijn overwegend negatief.

Dat blijkt uit een rondgang op X tijdens het tv-programma Studio Sport Eredivisie zondagavond. De reacties zijn vooral niet positief, omdat het merendeel van de gebruikers op het social media-kanaal vooral wedstrijden wil zien in plaats van de analyse(s). De tv gaat om 19.00 uur aan met het bord op schoot voor de samenvattingen en doelpunten, maar niet voor analyses. Een aantal gebruikers op X vraagt zich dan ook af of Stentler niet beter bij Studio Voetbal zou kunnen aansluiten.

Artikel gaat verder onder video

Stentor is een oud-voetballer van onder meer ADO Den Haag, Ajax en het Nederlands elftal. Sinds 2019 is zij analist bij de NOS. Kijkers zullen haar kennen van onder meer haar optredens bij de WK’s en EK’s voetbal. Stentler is tevens een van de vaste gezichten bij NOS Eredivisie op Vrijdag. Gert van ’t Hof was zondagavond de presentator van dienst.

Vond jij de analyses van Stentler een toevoeging?

Laden...
1560 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Slechter programma's dan Studio Sport Eredivisie en Studio Voetbal zijn er niet Wat een halve zolen zitten daar zeg!!!

Voetbalfanaat
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Ik keek graag naar het voetbal om zeven uur op de zondagavond. Gewoon geen gezeur van die zogenaamde analisten die met uitspraken komen wat je tijdens de wedstrijd al gezien hebt, kortom gewoon lekker naar de samenvattingen kijken. Mevrouw Stentler is dus voor mij een storende factor waardoor ik betwijfel of ik op de zondagavond nog zal kijken omdat ik hier helemaal geen behoefte aan heb. Ik wil voetbal zien en dat gemekker ook bij andere voetbalprogramma's hoeft voor mij niet.

Mutske
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Met kromme tenen gekeken naar Studio Sport ¨nieuwe stijl¨. Wat ontzettend irritant, die onderbrekingen. Het stoort heel erg. De kijkers willen graag samenvattingen zien van voetbalwedstrijden, niets meer. Dit is echt een heel slecht idee. Meteen terugdraaien a.u.b.

Allback
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ach jongens.. Inclusiviteit is toch veel belangrijker dan een goed programma?

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Gelukkig zie ik dit programma niet of zelden . Maar fff teruggekeken vanwege de ophef . Maar wat ik al verwachten ze voegt idd niks toe. Mevrouw open deur . Ze zit er omdat er een vrouw bij moet . Jammer !. Gewoon de beste mensen op posities ,en niet om maar diversiteit te krijgen

Nasalis
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ze praten gewoon allemaal hun idool Johan Derksen na. Azijnzeikers zijn het.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen