'Na Van der Wiel, Blind en Ziyech laten Ajax-fans weer een speler keihard vallen'

9 november 2023, 23:57   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Kenneth Taylor beleefde donderdagavond een avond om snel te vergeten. De middenvelder van Ajax kwam er in de eerste helft van de thuiswedstrijd tegen Brighton & Hove Albion in de Europa League niet aan te pas en werd in de rust naar de kant gehaald. Toen de toeschouwers in de Johan Cruijff ArenA dat doorhadden, klonk er luid gejuich vanaf de tribunes. De Telegraaf zet de actie van de fans in perspectief en trekt een lijn door die werd ingezet met een aantal andere spelers die in het verleden voor de club uitkwamen.

Op de persconferentie na het duel somt clubwatcher Mike Verweij op: "Eerder werden Gregory van der Wiel, Daley Blind en Hakim Ziyech volgens een hele vervelende Ajax-traditie uitgefloten door hun eigen fans." Taylor speelde een ongelukkige eerste helft tegen Brighton, wat hem niet alleen in het stadion maar zeker ook online op heftige reacties kwam te staan. Zo riepen veel mensen John Van 't Schip op X op om de middenvelder naar de kant te halen. Toen de trainer dat in de rust daadwerkelijk deed, klonk er dus gejuich in de ArenA toen dat door de stadionspeaker werd omgeroepen.

Artikel gaat verder onder video

Oprapen
Ook Verweij's collega Valentijn Driessen vreest dat de kritiek en het juichen om de wissel bij Taylor niet in de koude kleren zullen gaan zitten. In zijn column in diezelfde krant schrijft de chef voetbal dat Van 't Schip zijn speler 'onderhand op moet rapen' nu de aanhang "de middenvelder, die zo met zichzelf in de knoei zit, keihard (liet) vallen." Ook Driessen refereert aan de drie voormalige Ajacieden die dat in het verleden overkwam; hij spreekt van 'een kwalijke Ajax-traditie'.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Danny86
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Het wordt eens tijd dat Taylor de bank gaat warm houden

kib*
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Taylor moet helemaal weg gestuurd worden bij Ajax, zelfs bij mindere clubs zal het Taylor niet lukken. Taylor kost Ajax punten.

Waarom19
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Het wordt tijd dat Taylor een vrije transfer krijgt aangeboden naar het circus.

Ron@home
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zal best een aardige knul zijn, denk ik, maar wanneer hij bij Telstar of NAC gespeeld zou hebben zou hij geen mens zijn opgevallen...

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zelfs daar bakt hij er niks van

Waarom19
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Wat een lul verhaal van Frank Hoekman hier bij FC Update over de slechte eerste helft van Taylor. Deze jongen is de slechtste speler ooit vij Ajax en hoort in het circus thuis. Frank Hoekman heeft denk ik alleen verstand van verzekeringen.

haike
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

kan je zien dat die supporters nog te stom zijn om een keer met hun ogen te knipperen!! misschien speelt hij niet goed maar als je hem alleen maar de hele wedstrijd uit gaat fluiten ga je vanzelf slechter spelen want dat gaat in zijn hoofd spoken!! maar dat snappen die stomme supporters gewoon niet! en dan blij zijn als ze worden gewisseld! kijk maar naar die psv boeren die ramalho speelt laatste tijd klote maar tegen lens was hij er wel en daar wordt hij niet uitgefloten

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Topckub🤣🤣🤣🤣🤣

Swiebertje
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Zijn er mindere clubs dan Ajax? Taylor past prima bij Ajax🤣🤣🤣🤣

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen