Memphis krijgt eindelijk eens goed nieuws: 'Hadden we echt niet verwacht'

14 november 2023, 15:28   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Memphis Depay (29) is hard op de weg terug bij Atlético Madrid. De aanvaller lag wederom wekenlang uit de roulatie bij de Madrileense grootmacht, maar volgens trainer Diego Simeone is er licht aan het einde van de blessuretunnel.

Bij het Spaanse radioprogramma El Larguero kwam Simeone met goed nieuws over de aanvaller, die door zijn blessureleed wederom ontbreekt bij de huidige selectie van het Nederlands elftal. “Als God het wil, keert Memphis volgende week al terug bij de selectie”, vertelde de Argentijnse coach over de aanvaller, die dit seizoen tot dusver slechts vier duels speelde dit seizoen.

Artikel gaat verder onder video

Dat Memphis wederom zo lang uit de roulatie lag, had men ook bij Atlético Madrid niet verwacht na diens spierkwetsuur. “Zijn blessure heeft al lang genoeg geduurd. De medische staf en ik hadden zo’n lange absentie ook absoluut niet verwacht”, stelde Simeone over de voormalig PSV'er, die vooral met veel spierblessures kampte dit kalenderjaar.

El Mundo Deportivo zette eerder nog de blessuregeschiedenis van Memphis sinds hij in januari van dit jaar de overstap maakte van Barcelona naar Atlético op een rijtje en trok daarbij een pijnlijke conclusie. "De cijfers spreken voor zich. Dit is de vierde blessure die hij in acht maanden oploopt, allemaal spierblessures bovendien", schrijft de krant. "Sinds zijn debuut voor Atlético in januari heeft de club tot aan zondag 29 wedstrijden gespeeld. De Nederlander heeft maar aan dertien daarvan meegedaan. Zestien keer deed hij niet mee, waarvan veertien keer vanwege fysieke problemen. Hij is vaker niet beschikbaar dan wel, een echt drama."

Memphis hoort mits fit in de basiself van Oranje.

Laden...
273 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen