'Feyenoord greep in bij Oranje en wilde Geertruida terug; blessure valt mee'

23 november 2023, 15:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord heeft uitstekend nieuws te verwerken gekregen over Lutsharel Geertruida. De verdediger viel weg bij het Nederlands elftal met een blessure, maar dat hij het trainingskamp verliet, was mede op voorspraak van de Rotterdammers.

Dat schrijft 1908.nl donderdagmiddag. ‘Mede op last van Feyenoord’ keerde Geertruida zonder speeltijd terug van het Nederlands elftal, zo valt er te lezen. De kans lijkt groot dat Arne Slot wel weer gewoon kan beschikken over de rechtspoot tegen Excelsior komend weekend. Als de coach geen risico wil nemen, kan Geertruida tegen Atlético Madrid en PSV vermoedelijk wel gewoon in actie komen.

Artikel gaat verder onder video

“Geertruida werkte deze week het herstelprogramma voor zijn lichte blessure niet binnen, maar buiten op het trainingsveld af en liet daarbij een wedstrijdfitte indruk achter”, schreef het doorgaans goed ingevoerde Feyenoord-medium. Het is nog niet duidelijk of Slot ook daadwerkelijk een basisplaats inruimt voor Geertruida, of dat de coach geen risico neemt en wacht op de twee duels die daarop volgen.

Lees ook: Harde boodschap voor drietal Oranje-spelers richting EK: 'Kunnen het schudden'

Niet alleen Geertruida haakte deze interlandperiode af bij het Nederlands elftal, want ook Jeremie Frimpong werd ook naar huis gestuurd door bondscoach Koeman. De wingback van Bayer Leverkusen moest het trainingskamp in Zeist verlaten met een blessure. PSV’er Jordan Teze werd opgeroepen als de vervanger van de vleugelverdediger.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Denk niet dat hij nog lang bij 010 speelt, want hij wilde in de zomer al weg dus waar maken ze zich druk om voor die paar wedstrijden.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen