Derksen beklaagt zich over 'ordinair en plat' filmpje in Vandaag Inside, Van der Gijp noemt het 'kunst'

7 november 2023, 09:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Johan Derksen en René van der Gijp zijn het niet met elkaar eens. Nadat op verzoek van Özcan Akyol in Vandaag Inside een volgens Derksen 'ordinair en plat' filmpje van een naakte man die met een oudere dame op het strand loopt voor de zoveelste keer is vertoond, spreekt Van der Gijp juist van 'kunst'.

Akyol was maandag weer te gast in de populaire talkshow op SBS6, en vroeg zich hardop af waarom de uitzendingen als hij er zit altijd 'zo inhoudelijk' moeten zijn. Presentator Wilfred Genee legt uit: "Jij bent de intellectueel in dit gezelschap; hoogbegaafd, schrijver...", maar daar heeft Akyol geen boodschap aan: "Ik wil ook wel een keer een leuk filmpje", waarna de regie tot hilariteit van Van der Gijp de beelden opnieuw vertoont.

Artikel gaat verder onder video

Van Derksen had dat niet gehoeven: "Ik vind de herhalingen een beetje vervelend worden. Ik moet wel glimlachen om zo'n filmpje hoor, maar ik heb hem nou honderd keer gezien." Genee werpt tegen dat het 'op z'n tijd wel een keer lekker is' om voor de luchtigheid iets dergelijks te vertonen, maar Derksen heeft zich intern al beklaagd: "We zijn met z'n vieren verantwoordelijk voor dit programma, ik zou niet iedere dag kiezen voor die man met die grote snikkel. Maar hij komt altijd weer langs, je zegt er wat van en je gaat zitten en daar komt-ie weer. Die hele eindredactie trekt zich er geen reet van aan. Ik vind dit ordinair en plat." Van der Gijp: "Ik vind het ook wel iets van kunst."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Derksen met zijn vulgaire taalgebruik heeft opeens kritiek. Deze zwerver wilt dat iedereen het eens is met zijn gezwets.

Johanna Munnikhoff
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind Johan Derksen heeft gelijk het is ordinair dat filmpje daar moeten ze nu mee stoppen als je daar kijkers mee moet winnen.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen