Danny Makkelie sneert naar Branco van den Boomen: 'Weet je de regels niet?'

1 november 2023, 16:26   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

ESPN heeft beelden gepubliceerd van de manier waarop scheidsrechter Danny Makkelie zondag de wedstrijd tussen PSV en Ajax (5-2) beleefde. Op de beelden is onder meer te zien dat Ajax-middenvelder Branco van den Boomen in discussie ging met de arbiter.

Het moment speelde zich af in de eerste helft. Makkelie liep in de weg terwijl Steven Bergwijn naar voren wilde met de bal. Daardoor kwam er een scheidsrechtersbal en zou Ajax op die manier de bal terugkrijgen, maar Branco van den Boomen leek te denken dat Ajax een vrije trap zou krijgen.

Artikel gaat verder onder video

Van den Boomen ontfutselde de bal uit de handen van Makkelie, legde die neer en speelde een ploeggenoot aan. Makkelie kon dat niet waarderen. “Weet je de regels niet? Scheidsrechtersbal!”, zegt Makkelie. Van den Boomen antwoordt: “Wat is het verschil?” 

Bekijk de gehele video op het YouTube-kanaal van ESPN.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Deblauwe1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou ik heb al verschillende wedstrijden gezien van Makkelie, waaruit blijkt dat hij schijnbaar de cregels ook niet kent, althans naar eigen mening torepast

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ook al een scheidsrechter die bij de zwakste hoort naast van Boekel. Deze man is wel zo enorm irritant en heeft een air over zich waar de honden geen brood van lusten. Arrogante scheidsrechter is het waarvan zijn wil wet is.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen