Basisspeler van Ajax haalde op de dag van Ajax - Volendam in één keer zijn rijbewijs

3 november 2023, 09:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Het werd een mooie donderdag voor Kristian Hlynsson, die met Ajax wist af te rekenen met FC Volendam én op dezelfde dag zijn rijbewijs wist te halen. Dat maakt Rijschool Stuivenvolt op Instagram bekend.

Het zijn voor Hlynsson bijzondere weken, want uit het niets heeft de middenvelder uit IJsland zich bij Ajax in de basis gespeeld. Onlangs was hij tegen FC Utrecht nog twee keer op fraaie wijze trefzeker, waardoor hij ook zijn visitekaartje heeft afgegeven, Donderdagavond begon hij onder John van 't Schip opnieuw in de basis, maar dat was niet zijn enige belangrijkste test op deze dag. Eerder moest hij namelijk voor het eerst afrijden om zijn rijbewijs te behalen.

Artikel gaat verder onder video

De negentienjarige IJslander heeft zijn rijbewijs in ieder geval gehaald, want op sociale media plaatst Rijschool Stuivenvolt een foto van Hlynsson die naast de lesauto zijn duim opsteekt: "Kristian Hlynsson, gefeleiciteerd met het behalen van je rijbewijs bij de eerste poging. Super goed gedaan en succes met de wedstrijd vanavond", zo klinkt het. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen