Arnesen heeft afgerekend met probleem uit Feyenoord-periode

2 november 2023, 13:55   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Frank Arnesen (67) is bijna weer volledig de oude. Het Deense voetbaldier keert terug in de Raad van Commissarissen van PSV, waar hij eerder ook al anderhalf jaar in dienst deed. Zijn knie, waarmee hij grote problemen had en waardoor hij bij Feyenoord uit de running raakte, is weer bijna helemaal hersteld.

In gesprek met het Eindhovens Dagblad geeft Arnesen een fitheidsupdate over zichzelf. “Mijn knie heeft me nogal wat problemen bezorgd in de laatste jaren, maar hopelijk wordt het nu snel beter. Dat is ook een belangrijke reden waarom ik geen full time-functie meer ambieer in de voetballerij, maar PSV is een club die me na aan het hart ligt en daarom wil ik nog graag mijn steentje bijdragen”, vertelt hij.

Artikel gaat verder onder video

Lees ook: 'Frank Arnesen keert na Feyenoord-vertrek terug in oude rol bij PSV'

Arnesen heeft nog een woning in Eindhoven en is na zijn laatste periode in Eindhoven de club altijd volop blijven volgen. “Ook nadat ik weg ben gegaan. Het is hier meestal rustig en de cultuur is warm, maar met behoud van stevige ambities. Bij PSV is er altijd de druk om kampioen te worden en daar is iedereen mee bezig.”

Spijt van zijn vorige vertrek bij PSV heeft hij niet. “Ik kon toen bij Anderlecht, een oude liefde, technisch directeur worden en later heb ik dat bij Feyenoord mogen doen en de club mogen meehelpen met de opbouw naar een hoger niveau. Dat is gelukt”, aldus Arnesen, die bij PSV niet vaak op de voorgrond zal treden. “Ik ben niet van plan om me met het dagelijkse bestuur in het Philips Stadion te gaan bemoeien, maar denk op de achtergrond wel mee en kan een netwerk toevoegen.”

Feyenoord liet Frank Arnesen te makkelijk gaan

Laden...
474 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Frank is niets minder dan een topper. Het herstel van Feyenoord begon bij hem en niemand anders. En dat onder zeer moeilijke omstandigheden. Het doet me pijn dat hij Feyenoord heeft moeten verlaten maar ik gun hem deze job van harte!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen