West Ham-fans hebben pijnlijk oordeel over Kudus: 'Nu al de flop van het seizoen!'

28 oktober 2023, 12:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Mohammed Kudus krijgt de wind van voren na zijn Europa League-optreden tegen Olympiakos. De aanvaller annex middenvelder van West Ham United speelde uiterst ongelukkig en dat komt hem op de nodige kritiek te staan. Op X wordt er zelfs al gesproken van een transferflop.

West Ham legde het donderdagavond teleurstellend af tegen het Griekse Olympiakos (2-1). Kudus stond in de basis, maar kon geen potten breken. De oud-Ajacied werd na 71 minuten naar de kant gehaald en kon terugkijken op een zwakke wedstrijd. Menig West Ham-supporter ziet de Ghanees liever vandaag dan morgen weer vertrekken uit Londen.

Artikel gaat verder onder video

Hoe anders waren de meningen over Kudus aan het begin van de maand. Kudus was op 8 oktober trefzeker tegen Newcastle United en werd bejubeld door onder meer trainer David Moyes. “We hebben de afgelopen weken wel eens wissels ingebracht die hun stempel niet op de wedstrijd konden drukken, maar Mo is erin geslaagd om meteen impact te hebben”, sprak de ervaren oefenmeester.

Kudus, die voor zo’n 46 miljoen euro naar West Ham verkaste, mag volgens een enkeling alweer vertrekken. “Nu al de flop van het seizoen! Hij moet terug naar Ajax waar hij wat kan winnen”, schrijft de een. “Verkoop Kudus”, reageert de ander onder het bericht waarin West Ham meldt dat de Ghanees gewisseld is.

Zie jij Kudus nog slagen in de Premier League?

Laden...
269 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen