Van Hanegem ziet Van Gaal iemand overslaan op de Ajax-tribune

9 oktober 2023, 07:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

De aanwezigheid van Louis van Gaal in de Johan Cruijff ArenA tijdens de wedstrijd tussen Ajax en AZ (1-2) is niet onopgemerkt voorbijgegaan. Het is Willem van Hanegem opgevallen dat de man die de Amsterdammers gaat adviseren over voetbaltechnische zaken Maurits Hendriks op de tribune oversloeg.

In zijn column in het Algemeen Dagblad schrijft Van Hanegem onder meer over de pijnlijke middag voor Ajax. "Ze boften dat AZ het niet nodig leek te vinden om de score op te voeren. En dan al die beelden van die tribune. Van Maurits Hendriks, die hoopte dat Louis van Gaal hem even zou begroeten, maar Van Gaal koerste rechtstreeks op Michael van Praag af."

Artikel gaat verder onder video

Dat Van Gaal bij Ajax de Raad van Commissarissen gaat adviseren, vindt Van Hanegem maar apart. "Want dat gebeurt volgens mij nooit. We kennen Louis, hij gaat zich overal mee bemoeien. Ik vind het prima, maar het is voor een trainer allemaal niet lekker. En voor spelers ook niet. Dan zie je ook altijd nog dat de spelers liever afhaken. Josip Sutalo en Steven Berghuis waren er niet bij. Zo werkt dat als het slecht gaat."

Na de interlandperiode staat een wedstrijd tussen FC Utrecht en Ajax op het programma. "Volgens mensen een degradatiekraker. Dat is natuurlijk onzin, maar ze staan wel erg laag. Dat gaat heus wel veranderen, want er is zoals gezegd een fors rijtje clubs in de Eredivisie met helemaal geen kwaliteit op het veld."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De lederhose kan uit het vet, Louis is back !

OneBloodOneAim
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ILL BE BACK Overal waar J-C r .i .p geweest is , heeft LOUIS V GAAL Geperfectioneerd en dat gaat hem nu ook lukken ,en ik hoop van Harte dat deze Gene ook een standbeeld krijgt .want er is er maar 1 van ,die we moeten koesteren voor ons NEDERLAND Mielle er is geen betere ,Ajax Hij is de Beste

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wie is van Hanegem ?

Arno Baas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat is - 'Die Kromme' Of denk je nu dat zeiden mijn exen ook altijd tegen mij als ik klaar was.....?

BENNINK24
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goed hoor kromme !!!! dat zag iedereeen, verder nog feijnoord nieuws ???

Joop Visscher
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ACH ACH ze hebben elkaar al ontmoet in de ontvangsthal. Waarom zul je dan nog weer een ontmoeting uitduiden. Tjonge was er zelf bij. Zo kun je de site wel vol krijgen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen