Valentijn Driessen stelt Feyenoord gerust: ‘PSV stort in na de winterstop’

30 oktober 2023, 17:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/De Telegraaf

Feyenoord verloor afgelopen speelronde bij FC Twente (2-1), terwijl PSV te sterk was voor Ajax (5-2). Het verschil in punten met de twee titelfavorieten werd daardoor vergroot tot liefst zeven. Valentijn Driessen verwacht dat deze afstand allesbehalve onoverbrugbaar is voor de regerend landskampioen.

“Je staat nu al zeven punten achter PSV”, begint de chef voetbal bij Kick-off van De Telegraaf. “Maar ik heb een geruststelling voor Feyenoord: de ploegen van Peter Bosz storten allemaal in na de winterstop. Dus daar kunnen ze zich wel aan vasthouden”, gaat Driessen verder. Bosz wist in zijn trainersloopbaan nog geen landstitel te winnen.

Artikel gaat verder onder video

Het spel van Feyenoord viel Driessen ‘zwaar tegen’. “Je weet wat je te wachten staat in de Grolsch Veste. Ramiz Zerrouki zei het voorafgaand al en het is uitgebreid aan bod gekomen in de kleedkamer. Maar ik heb daar niets van teruggezien op het veld. Het was niet het Feyenoord dat we kennen”, zag de journalist.

“Je verwacht wel dezelfde scherpte als in de beginfase tegen Lazio. Maar het was Twente dat erop klapte in plaats van Feyenoord”, vindt Driessen. Door doelpunten van Manfred Ugalde en Ricky van Wolfswinkel liep de regerend landskampioen tegen twee tegentreffers aan. Lutsharel Geertruida bracht de Rotterdammers in de slotfase terug in de wedstrijd, maar zijn doelpunt bleek achteraf te laat.

Kan Feyenoord de afstand met PSV nog overbruggen?

Laden...
842 stemmen

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

BredaTillIDie
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

fcupdate= driessen fanboys.

guest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dat zeg jij wel, maar redacteur Luuk van Grinsven leest dit toch niet. Die heeft de pik van Valentijn in z'n mondje en is lekker aan het slikken.

FCJel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

PSV gaat vanzelf punten laten liggen. Centraal achterin staat het echt niet zo stevig, maar weinig ploegen hebben dat nog bloot kunnen leggen, omdat ze gewoon overklast worden door de aanvallende kwaliteiten.

FCJel
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Huh? Jij reageerde toch alleen op ajax artikelen? Of heb ik dat verkeerd gelezen in een van je borderline aanvallen?

familieharbers03
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

ik wordt een beetje schijt en schijt ziek van die zeverzak valentijntje driessen!! wanneer heb jij het nu eens goed gehad?? kan jouw ploegie niet winnen begin je maar te soken tussen ploegen die het wel goed doen!!

Dylan
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Had ik toch nog hoop in Feyenoord, is dat nu wel weg als Driessen zegt dat het goed komt zou het wel fout gaan ...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen