Slot komt met goed en slecht nieuws uit ziekenboeg van Feyenoord

20 oktober 2023, 13:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Feyenoord TV

Feyenoord moet het bij de hervatting van de Eredivisie stellen zonder Gernot Trauner en Luka Ivanusec. Blessureleed houdt het tweetal zaterdagavond aan de kant tegen Vitesse. Justin Bijlow keert daarentegen terug onder de lat.

Arne Slot heeft naar eigen zeggen iedereen heel teruggekregen na de interlandperiode. "Maar niet iedereen is fit, want Luka Ivanusec is nog steeds geblesseerd en Gernot Trauner is de piekbelastingen die hij achter elkaar heeft gehad niet goed doorgekomen. Hij zal er morgen niet bij zijn", aldus Slot vrijdag tijdens de persconferentie.

Artikel gaat verder onder video

Goed nieuws is dat Bijlow wel weer inzetbaar is. "Hij start morgen. Ik denk ook dat hij verwacht had dat hij weer zou gaan keepen, aangezien ik er nooit een geheim van heb gemaakt dat hij onze eerste keeper is. Hij is fit, oogt fris en heeft volgens mij heel veel zin om weer te gaan keepen."

De wedstrijd tussen Feyenoord en Vitesse wordt zaterdagavond in De Kuip gespeeld en gaat om 21.00 uur van start. De Rotterdamse club bezet voorafgaand aan de hervatting van de Eredivisie de vierde plaats, terwijl Vitesse elfde staat.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lekker dat het weer begint .

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik ga naar zowel feyenoord vitesse als fc utrecht ajax dit weekend . Ik hoef niet zo nodig terug voor een 2x utrecht ajax . Ik hoop gewoon op een leuk wedstrijd

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen