Robert Maaskant: 'Mag dit niet zeggen in Rotterdam, maar hij is nooit fit'

15 oktober 2023, 14:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Robert Maaskant denkt dat Bart Verbruggen en niet Justin Bijlow de komende jaren onder de lat zal staan in het Nederlands elftal. De oud-trainer is van mening dat Bijlow veel te vaak geblesseerd is. Hij denkt dat Verbruggen in de Premier League snel beter gaat worden dan de Feyenoord-doelman. 

"Ik denk dat Bart Verbruggen de komende tien jaar de keeper van het Nederlands elftal is. Bijlow is nooit fit. Ik denk dat een bondscoach daar ook een keer klaar mee is", zegt Maaskant in de uitzending van FC Rijnmond. "Bijlow is al zo veel geblesseerd geweest. Ik weet wel; ik mag dit niet zeggen in Rotterdam."

Artikel gaat verder onder video

Presentator Bart Nolles vraagt Maaskant vervolgens dat hij Bijlow toch wel gewoon zou opstellen als hij fit is: "Nou, dat vraag ik mij af", zegt analist van onder meer ESPN. "Ik denk dat een jongen die 21 is en in de Premier League speelt dat hij heel snel heel veel beter wordt."

Journalist Dennis Kranenburg, Feyenoord-watcher namens RTV Rijnmond, deelt de mening van Maaskant niet: "Ik denk als Bijlow fit is, en hij blijft langere tijd fit, dan is Bijlow de komende jaren gewoon de nummer één van het Nederlands elftal. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Jij mag alles zeggen maaskantje . Er is niemand bij feyenoord en in rotterdam die zich druk maakt om jou . Trouwens toch wel lachen soms wat mensen dan zeggen wat zou leven etc bij ons .

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Hij heeft vandaag zeker zijn "zen" oefeningen nog niet gedaan in zijn tuin......regende zeker ?

Goku
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zit wel een kern van waarheid in, vaak geblesseerd moet dan weer in vorm komen. Denk zelf dat Feyenoord er ook wel een keer klaar mee is... Zou jammer zijn wat talent heeft die zeker om een top keeper te worden

boyke
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Moet Maaskant nog iets zeggen. Ik Denk dat hij nooit meer ergens iets kan presteren dan bij mogelijk pupillen voetbal. Verbruggen is een goede keeper maar helaas is Bijlow toch wel beter meneer Blaaskant. Ga lekker spelen man je kunt geen oordeel geven en zeker niet als nietszeggende trainer die nergens iets gepresteerd heeft.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen