Noa Vahle onderscheiden met Televizier-Ring Talent 2023

12 oktober 2023, 21:27   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © AVROTROS

Noa Vahle is donderdagavond onderscheiden met de Televizier-Ring Talent. De 23-jarige presentatrice en verslaggever van onder meer Vandaag Inside en De Oranjezomer kreeg van het Nederlands publiek de voorkeur boven de andere genomineerden Jurre Geluk en Monica Geuze.

In haar dankwoord richtte Vahle zich in eerste instantie op de mensen die op haar gestemd hebben. Daarnaast ging ook haar dank uit naar 'iedereen bij Talpa en Viaplay' en uiteraard ook 'de mannen van Vandaag Inside': "Als ik ze niet bedank mag ik nooit meer langskomen", grapte Vahle, om vervolgens serieus te vervolgen: "Dankjewel voor de weerbaarheid die jullie bij mij hebben gecreëerd en natuurlijk de kans om als 22-jarige naar het WK voetbal te gaan, wat natuurlijk altijd al mijn droom is geweest."

Artikel gaat verder onder video

Daarna kreeg Vahle de lachers op haar hand door ook haar familie even te betrekken in de festiviteiten: "Mijn familie natuurlijk, allereerst: dankjewel voor de kruiwagen", verwees ze naar haar bekende moeder Linda de Mol en ongetwijfeld ook haar oom John de Mol. "Ik maak de grap maar een keer zelf", voegde de presentatrice daar nog lachend aan toe.

Hendriks
Tot slot werd ook Hélène Hendriks nog door Vahle aangestipt: "Wat jij de afgelopen twee jaar voor mij hebt betekend is echt ongekend. Ik keek als jonge voetbalfan enorm naar je op en om van je te kunnen leren vind ik echt een eer, dus dankjewel!" Hendriks maakt later de avond nog kans op twee prijzen: De Oranjezomer is genomineerd voor de Gouden Televizier-Ring voor het beste programma en de presentatrice zelf maakt kans op de Ring voor beste presentator.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen