Michael van Praag sloopt Valentijn Driessen live in uitzending: 'Geil op berichtjes, (...) smaad'

1 oktober 2023, 11:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Michael van Praag heeft snoeihard uitgehaald naar Valentijn Driessen. De kandidaatvoorzitter van de Raad van Commissarissen zat in het sportcafé van NH Radio en daar nam Van Praag revanche op de harde woorden van de journalist van De Telegraaf.

“Je mag die mening zijn toegedaan, maar als je mij en Leo beschuldigt van een incestueuze Ajax-kliek. Dat is een belediging, een hele grote belediging”, begon Van Praag nog enigszins rustig. “Daarmee ontkracht je jouw verhaal. Het enige dat je doet, door je zo op te stellen, is je eigen verhaal ontkrachten. En dat doe je dagelijks”, aldus Van Praag.

Artikel gaat verder onder video

“En ook nog een ander ding: je bent geil op berichtjes krijgen van mij. Je hele leven wilde je informatie. Michael: hoe zit dit? Hoe zit dat? Dat mag je blijven doen, maar je moet niet beledigen en Leo ook niet”, aldus de erevoorzitter van Ajax, die zich een aantal keer niet liet interrumperen. Driessen wilde de incestueuze Ajax-kliek terugnemen. “Maar terugnemen zit niet in je aard”, aldus Van Praag.

Ook over de berichten in de podcast dat de sportraad zou leeggelopen zijn onder het bewind van Van Praag, ontkracht de preses. “Dat het aan mijn leiderschap zou liggen. Dat gooi je op mijn bordje”, aldus Van Praag, die vervolgens een groot deel daarvan ontkracht. “Dit is smaad wat je doet. Dat moet je heel goed onthouden. (...) Je vernedert me gewoon!", zei Van Praag. Driessen ontkent dat hij hem wil vernederen. "Je kunt niet anders. Je kunt alleen maar negatief zijn."

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

QuarlonK
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Van Praag heeft gelijk over Driessen maar zelf is hij ook geil op aandacht. Hij zou op de achtergrond blijven daar is al veel van terecht gekomen :-) elke keer wil deze media geile man in het nieuws. Bij de uefa draaide het ook allen om hem en niet om NL. Hij heeft er ook geen kijk (meer) op. Eringa vond hij geweldig maar was een ramp. Steijn vond hij een goede keuze maar blijkt ook geen wonder

vleermuis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

gewoon 2 supporters met een camera die aan t kletsen zijn over voetbal

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En deze twee viespeuken hebben thuis waarschijnlijk helemaal niks te vertellen.

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

top uitzending die Valentijn ff op ze plek gezet en terecht. ook altijd alleen maar negatief te schrijven, onze Louis is ook helemaal klaar met deze man. Van Praag media Geil??? zie die man nooit en NH sportcafe doet hij al een tijdje en is daar meestal de pineut wat ook weer grappig is.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Valentijn Driessen blijkt dus gewoon een irritante opruier te zijn Samen met zijn billenmaatje Mike Verweij heeft hij ongezouten kritiek geleverd over mensen bij Ajax. Deze twee opstokers zijn medeschuldig aan de rellen bij de wedstrijd tegen Feijenoord. Zij zijn hun boekje te buiten gegaan met hun opruiende berichten in de Telegraaf waarbij zij wellicht een spontane erectie kregen. Toen een paar koppen gingen rollen , kwamen zij samen klaar de valse nichten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen