Marciano Vink teleurgesteld in Oranje-international: ‘Dat vind ik jammer aan hem’

14 oktober 2023, 10:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots/NPO

Marciano Vink heeft in Voetbalpraat zijn licht laten schijnen op Jeremie Frimpong. De Nederlandse rechtsback werd in de voorgaande interlands niet opgeroepen, mede omdat hij eerder bedankte voor Jong Oranje. Frimpong gaf aan dat hij spijt heeft van dat laatste, maar dat vindt Vink niet nodig.

“Ik vind het jammer dat hij dan bij de KNVB en het nationale team komt en zegt ‘dat hij een hele domme fout heeft gemaakt’.  ‘Een hele domme fout’ vind ik het niet”, begint de analist van ESPN. “Er zijn gewoon momenten dat je als speler, als je het heel goed doet bij je club, een soort statement kan maken”, gaat Vink verder.

Artikel gaat verder onder video

“Ik snap het, iedereen wil voor het Nederlands elftal spelen. Er is geen speler die zegt: doe ik liever niet. Maar dat van Frimpong leek wel op een soort ‘geregistreerd’ praatje”, vervolgt de oud-voetballer. “Maar hij deed het toch wel meer omdat hij teleurgesteld was, toch?”, vraagt Karim El Ahmadi. “Ja, hij was teleurgesteld, daarom bedankte hij. Maar zeg dan niet dat je heel dom bent geweest”, antwoordt Vink.

Frimpong maakte na ongeveer één uur voetbal zijn opwachting bij het Nederlands elftal. De back van Bayer Leverkusen verving Denzel Dumfries. “Moet Dumfries zich de komende maanden een keer zorgen gaan maken?”, vraagt Milan van Dongen zich af. “Hij viel wel aardig in”, zei El Ahmadi, terwijl Kees Kwakman de suggestie van tafel veegt. “Misschien vóór Dumfries, als aanvaller, net als Erwin van de Looi dat ooit probeerde.”

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen