KNVB kiest voor 'favoriete' scheidsrechter bij PSV - Ajax

23 oktober 2023, 18:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

De KNVB heeft Danny Makkelie aangewezen als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen PSV en Ajax van zondag. De kraker tussen FC Twente en Feyenoord wordt geleid door Dennis Higler.

Makkelie is de 'favoriete' arbiter van de KNVB voor wedstrijden tussen PSV en Ajax: in vijf van de tien vorige tien onderlinge competitieduels hanteerde hij de fluit. Zondag wordt hij langs de zijlijn bijgestaan door Hessel Steegstra en Jan de Vries; Erwin Blank is de vierde official. Vanuit Zeist vervult René Dieperink de functie van VAR, geassisteerd door Joost van Zuilen.

Artikel gaat verder onder video

Gezien de stand op de ranglijst kan het duel tussen PSV en Ajax eigenlijk geen topper genoemd worden, maar dat geldt wel voor de wedstrijd tussen FC Twente en Feyenoord. De nummers vier en drie van Nederland krijgen te maken met Higler, die wordt geassisteerd door Mario Diks en Murat Küçükerbir. Ook Ingmar Oostrom (vierde official), Pol van Boekel (VAR) en Patrick Inia (AVAR) zijn bij de wedstrijd betrokken.

Alle aanstellingen voor de komende speelronde zijn te vinden op de website van de KNVB. De bond maakt verder bekend dat de inhaalwedstrijd tussen Ajax en FC Volendam op donderdag 2 november nder leiding staat van Martin van den Kerkhof.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

De stoker
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ajax mag het met 12 man proberen

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Maar dan wel zonder Makkelie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen