Jan van Halst wilde dit weekend hém bellen om Ajax te redden: 'Maar dat moet je nu even uitstellen'

10 oktober 2023, 21:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Scott McTominay heeft de baan van Erik ten Hag gered afgelopen weekend bij Manchester United. Met twee doelpunten bezorgde de invaller zijn ploeg alsnog een zege op Brentford (2-1), waardoor de Nederlandse coach niet ontslagen. In Amsterdam was er iemand behoorlijk aan het balen, zo denkt Süleyman Öztürk.



“Ik denk zelfs dat Jan van Halst, die zat te kijken en Ten Hag onder de sneltoets had staan, een uur na de wedstrijd of een dag later zou bellen of hij interesse had om het in Amsterdam eventueel recht te trekken”, zei Öztürk maandag bij VI Uncensored. “Alleen ja, dat telefoontje moet je nu even uitstellen. Je kunt niet de trainer van Manchester United bellen als nummer zestien van de Eredivisie.”

Artikel gaat verder onder video

De journalist denkt wel dat het uitstel van executie is voor Ten Hag, omdat hij een zwakke selectie heeft bij Manchester United. “Er wordt dan gezegd dat dit het begin is van de terugkeer naar een plek hoger op de ranglijst. Maar ik weet niet of dat zo is als je kijkt naar de basis van United en hoe de achterhoede stond. De vaste vier spelers achterin ontbreken allemaal. De c-ploeg staat achterin.”

Lees ook: Süleyman Öztürk durft het te zeggen: 'Ajax is degradatiekandidaat'

Öztürk is alleen onder de indruk van Rasmus Højlund, die laat zien een echt groot talent te zijn. Dus kan het weleens moeilijk worden voor Ten Hag, die dat zelf ook in de gaten heeft. “In minuut 89 dacht ik dat Ten Hag was ontslagen. En dat dacht Ten Hag zelf ook”, zei de journalist over de 0-1 tussenstand tegen Brentford. “Het enige positieve is dat het stadion erachter bleef staan. Ten Hag had, ondanks dat hij uitstraalde dat hij ontslagen was, wel een plan met zijn wissels.” En daardoor werd hij uiteindelijk niet ontslagen en kon Van Halst hem niet bellen. Maar mogelijk kan dat alsnog snel, als Ten Hag wel de laan uitgestuurd wordt in Engeland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Brigges
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Jan van Halst moet ontslagen worden en wel z.s.m. samen met Maurits Hendriks en Susan Lenderink. Die zijn verantwoordelijk voor alle ellende samen met die rotmof.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ter informatie Van Halst keert niet terug als Alex Kroes algemeen directeur wordt en die heeft al min if meer aangegeven dat Maurits Hendriks de eerste die vertrekt na zijn aanstelling. Dus eigenlijk weer een beetje roepen in een lege ruimte

CG
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

AJAX heeft geen andere keuze meer dan alleen met een " SCHOON SCHIP " opnieuw te beginnen. Dan maar meteen GOED doen daarmee, want terugkijken kan niet meer ! !

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen