Hans Kraay ontdekt nieuwe smaakmaker met 'een vleugje Noa Lang'

8 oktober 2023, 10:37   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Hans Kraay junior vindt dat Couhaib Driouech wel iets weg heeft van Noa Lang. De 21-jarige aanvaller is dit seizoen één van de smaakmakers van Excelsior, dat zaterdagavond gelijkspeelde tegen Vitesse (0-0) en nu de vijfde plaats in de Eredivisie bezet.

Volgens Marinus Dijkhuizen heeft Driouech de potentie om een aardig prijskaartje om zijn nek te krijgen. "Hij kwam drie jaar geleden over van het tweede elftal van sc Heerenveen. Toen was hij vooral snel. Hij is steeds beter geworden en past met zijn dynamiek heel goed in het hedendaagse voetbal. Hij is goed naar voren toe, maar is ook niet te beroerd om de vuile meters naar achteren te maken", aldus de trainer van Excelsior bij Goedemorgen Eredivisie.

Artikel gaat verder onder video

Dijkhuizen stelt dat Driouech een hele interessante speler aan het worden is. "Dat merk je om je heen ook. Dat is logisch. Hij gaat vandaag naar de Marokkaanse beloften. Ik verwacht dat aan het einde van het seizoen een aantal clubs wel op hem gaan bieden", voorspelt de trainer van de Rotterdammers.

"We moeten het niet overdrijven, maar ik zie er soms een vleugje Noa Lang in", breekt Kraay in. "Tussen de linies, dribbelen", noemt hij kenmerken van het spel van beide spelers. "Ik denk dat Noa Lang wel ietsje fijner is. Maar zeker, de dynamiek en dreiging heeft hij ook", reageert Dijkhuizen. Volgens Kraay is Driouech als buitenspeler niet vastgeplakt aan de zijlijn. "Hij heeft die vrijheid. Er kan altijd iets gebeuren, ook als hij slecht in de wedstrijd zit", besluit Dijkhuizen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen