Feyenoord speelt tegen FC Twente in nooit eerder vertoond tenue

28 oktober 2023, 16:53   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Feyenoord speelt zondag voor het eerst in het derde uittenue van Castore. Het tenue werd eind augustus al gepresenteerd, maar werd nog niet gedragen in een officiële wedstrijd. Volgens FR12 is het zondag zover, wanneer de Rotterdammers op bezoek gaan bij FC Twente.

Het is lang geleden dat Feyenoord in een overheersend groen tenue gespeeld heeft, ondanks dat de kleuren groen en wit de stadskleuren van Rotterdam zijn. Feyenoord hoopt tegen FC Twente de ongeslagen status te verdedigen: de ploeg van Arne Slot staat derde met 23 punten uit 9 wedstrijden, terwijl Twente 22 punten heeft.

Artikel gaat verder onder video

Supporters op sociale media reageerden in augustus zeer wisselend op het derde tenue. Een aantal supporters van de regerend landskampioen baalde van het groene logo, terwijl andere fans juist zeer te spreken waren over het tenue.

Welke shirts heeft Feyenoord allemaal?

Feyenoord speelt in het seizoen 2023/24 met een rood-wit thuisshirt, een blauw uitshirt, een groen-wit derde tenue en ook nog een zwart vierde tenue met neon-gele accenten. Dat vierde tenue, waarin de stadsplattegrond van Rotterdam is verwerkt, droeg Feyenoord al tegen Ajax en PEC Zwolle.

Wat zijn de vermoedelijke opstellingen bij FC Twente - Feyenoord?

Vermoedelijke opstelling FC Twente: Unnerstall; Sampsted, Hilgers, Pröpper, Regeer; Kjølor, Sadilek, Steijn; Rots, Ugalde, Van Bergen

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Giménez, Paixão

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

redknap
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

FC Twente speelt thuis dus eerst de opstelling van de thuisploeg en dan komen de bezoekers aan de beurt. FC Update: weten jullie dat niet?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen