Feyenoord-fans beleven kort na de 3-0 van Gimenez nóg een euforisch moment

25 oktober 2023, 20:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Ziggo Sport

Luka Ivanusec heeft woensdagavond in het Champions League-duel met Lazio zijn langverwachte rentree bij Feyenoord gevierd. De Kroatische miljoenenaankoop werd twaalf minuten voor tijd bij een 3-0 voorsprong als invaller binnen de lijnen gebracht door trainer Arne Slot. Ivanusec verving Calvin Stengs en kwam onder luid applaus van De Kuip het veld op. Santiago Giménez had vlak daarvoor met zijn tweede treffer van de avond de 3-0 op het scorebord gezet.

Het waren voor Ivanusec zijn eerste speelminuten sinds 19 september 2023. De 24-jarige linksbuiten viel toen in de slotfase van de wedstrijd tegen Celtic uit met een enkelblessure en stond sindsdien aan de kant. Ivanusec miste in de Eredivisie duels met Ajax, Go Ahead Eagles, PEC Zwolle en Vitesse; in de Champions League ontbrak hij op bezoek bij Atlético Madrid.

Artikel gaat verder onder video

De rentree van Ivanusec is een flinke opsteker voor Feyenoord. De vleugelaanvaller kwam afgelopen zomer voor een kleine acht miljoen euro over van Dinamo Zagreb en maakte in zijn eerste drie wedstrijden meteen indruk, met onder meer een assist tegen FC Utrecht en een doelpunt tegen sc Heerenveen. 

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als die van Braziliaan van ajax naar MU voor 100 mil, dan is Santi 150 mil waard Wat een geweldige voetballer gaat een hele grote worden mits goed begeleid

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen