Driessen geeft Ajax dringend advies: 'Hij kan beter niet meegaan'

18 oktober 2023, 23:36   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Valentijn Driessen adviseert Michael van Praag om zich niet te bemoeien met de gesprekken tussen Ajax en AZ over een mogelijke eerdere indiensttreding van Alex Kroes. De clubs gaan donderdag dankzij Louis van Gaal met elkaar om tafel.

Chris Woerts meldde dinsdagavond bij Vandaag Inside dat de Ajax-delegatie zal bestaan uit Van Gaal en Van Praag. "Louis van Gaal staat er goed op bij AZ, maar Michael van Praag helemaal niet. Michael is pleitbezorger voor Marianne van Leeuwen bij de KNVB. Dat vinden ze bij AZ helemaal niets", zegt Driessen een dag later.

Artikel gaat verder onder video

Van Praag heeft AZ bovendien 'beroofd' van de landstitel en de Champions League-inkomsten (in het seizoen 2019/20), zo stelt Driessen. "Hij heeft de UEFA bewerkt door te zeggen: de beslissingen van de KNVB mogen jullie niet terugdraaien. De beslissing was: Ajax wordt kampioen, gaat meedoen aan de Champions League en pakt veertig miljoen euro, AZ wordt tweede, mag meedoen aan de Europa League en pakt tien miljoen euro. Daar is AZ natuurlijk verschrikkelijk verbolgen over. Van Praag heeft daar een briefwisseling over gehad met de UEFA. Dat weet AZ, dus zij voelen zich verschrikkelijk genaaid."

Al met al denkt Driessen dat Van Gaal het gesprek met Robert Eenhoorn en René Nelissen van AZ beter in zijn eentje kan voeren. "Van Praag kan beter niet meegaan", besluit hij.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

F1JPSPecial
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja hoor van Praag heeft echt een adviseur nodig als V. Driessen. 😂😂😂

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik zal geen traan laten als Valentijn Driessen en zijn billen maatje Mike Verweij een keer de verkeerde persoon tegenkomen.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wil Driessen Michael van Praag, de nestor onder de Ajaxbestuurders net als zijn vader wijlen Jaap en Michael was oud-Uefa Bobo gaan "adviseren" ? Alsof Michael door een strontkar wordt overreden. Je mag niet persoonlijk worden, tenzij de ander persoonlijk is geweest: Driessen is mentaal niet goed. Driessen is wat aangedaan, wordt wraakzuchtig en gaat maar door, dit is uit de psychologie een veeg teken, net als bij Putin. Driessen werd door Michael in Cafe 1890 ten overstaan van andere gasten flink en goed terechtgewezen. We moeten hopen dat Driessen voor een andere krant gaat werken en weg uit Amsterdam gaat.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen