Derksen probeert grote naam naar Vandaag Inside te halen: 'Hij overweegt het'

20 oktober 2023, 08:13   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © Talpa

Johan Derksen heeft Pieter Omtzigt uitgenodigd om binnenkort aan te schuiven bij Vandaag Inside. De partijleider van Nieuw Sociaal Contract (NSC) overweegt volgens het boegbeeld van de talkshow daadwerkelijk langs te komen.

Dat het NSC van Omtzigt iets meer dan een maand voor de verkiezingen nog altijd geen programma heeft, vindt Derksen ergens wel 'heel stoer'. "Hij laat zich niet opjagen. Met de lijst vertegenwoordigers van zijn partij heeft hij geen overhaaste dingen gedaan. Nu presenteert hij het programma wanneer hij het klaar vindt om het te presenteren. Dan kunnen alle journalisten daar in Den Haag lopen mopperen en er komt een debat aan op tv, maar hij blijft er heel ijskoud onder. Dat vind ik wel sterk."

Artikel gaat verder onder video

Wilfred Genee vraagt aan Derksen of Omtzigt het leuk zou vinden om een keer aan te schuiven bij Vandaag Inside. "Ik heb van de week met hem gesproken. Hij zei: nou ja, als jullie een andere presentator hadden…", grapt Derksen, om vervolgens de vraag serieus te beantwoorden. "Hij overweegt het. Ik heb hem één ding gegarandeerd, dat er geen penissen uit de lucht vallen."

Derksen doelt met zijn laatste opmerking op de dildohelm die tevoorschijn werd getoverd toen Mark Rutte in maart te gast was bij Vandaag Inside. Of Omtzigt binnenkort daadwerkelijk aanschuift bij de populaire talkshow, valt nog te bezien. Met Geert Wilders van de PVV neemt op woensdag 15 november een andere partijleider plaats bij de talkshow.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen