Arnold Bruggink niet blij met bierdrinkende Michel Vlap in uitvak met Twente-fans

24 oktober 2023, 17:19   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Michel Vlap was dit weekend niet inzetbaar bij FC Twente, maar verscheen wel op de uittribune bij Heracles Almelo. De middenvelder werd gespot met een biertje in zijn hand. Waar zijn coach Joseph Oosting daar niet zo’n groot punt van maakte, kwam technisch directeur Arnold Bruggink tot een andere conclusie.

Bij Voetbaltijd van 1Twente werd Bruggink gevraagd naar de actie van Vlap. Hoewel Bruggink over een groot deel ook wél positief was, was het biertje wat hem betreft niet handig. “Dat heeft hij wel even te horen gekregen, ja”, glimlachte Bruggink, die in de rust al een berichtje kreeg van de geblesseerde middenvelder.

Artikel gaat verder onder video

“Hij stuurde van ‘Arnold, sorry’. Maar ik zie vooral heel veel pluspunten aan deze actie, positieve dingen”, vervolgde Bruggink. “Alleen moet hij zorgen, dat ook 'nee' kan zeggen. Dus als supporters jou een biertje aanbieden, zou je ook kunnen zeggen: 'Nee, dat hoef ik niet'."

Bruggink wilde overigens er ook niet te veel negativiteit om creëren, want hij somde in het programma vervolgens ook de pluspunten op. “Het is ook vooral fantastisch dat Michel dat doet. Als je ziet wat hij uitstraalt op het trainingscomplex, als de mensen op de foto willen. Dat is zo'n enorme grote kwaliteit”, loofde Bruggink.

Hoewel meer spelers van FC Twente dat hebben en dat bij de club past, heeft Vlap dat nog meer dan zijn medespelers. Bruggink: “Buiten dat hij echt een hele goede speler is, heeft hij dat ook nog eens een keer. Dat past ook heel goed bij de club. En hij zei dat hij het een fantastische belevenis vond, in het supportersvak. Hij vond het echt niet normaal mooi en had er echt van genoten.”

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen