Ajax speelt in Eindhoven tegen PSV: degradatiespook gesignaleerd

29 oktober 2023, 13:10   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax neemt het zondagmiddag op tegen PSV in de Eredivisiekraker. De Amsterdammers staan op de voorlaatste plaats en moeten bij een slecht resultaat zelfs vrezen voor de laatste plek in de Eredivisie - net als Jong Ajax in de Eerste Divisie. Reden voor een aantal fans in Eindhoven om rond het Philips Stadion het degradatiespook rond te laten gaan.

Het is zou in de wonden van de Ajax-supporters, maar ook een mooie vorm van voetbalhumor. PSV riep de fans in een statement vooraf nog wel op om zich rond de wedstrijd goed te gedragen. “In de topper tegen Ajax hopen we de tiende overwinning op rij in de Eredivisie te behalen! Een ontzettend belangrijke wedstrijd voor PSV en we willen jullie allen dan ook vragen om ons team maximaal én vooral positief te ondersteunen”, staat te lezen op de clubsite van de Eindhovenaren.

“Geen antisemitische of discriminerende spreekkoren, geen voorwerpen op het veld gooien, geen vuurwerk afsteken of ander gedrag dat de club schaadt of de wedstrijd negatief beïnvloedt”, vervolgt PSV in het statement. “De ogen van de vaderlandse voetbalwereld zijn die dag op ons gericht. Steun onze club op een positieve manier zoals jullie altijd doen en maak er een fantastische voetbalmiddag van!” Gelukkig hebben ze ook al deels naar die oproep geluisterd, door de spelersbus van Ajax bij aankomt niet lastig te vallen.

Bekijk in onderstaande video het degradatiespook dat rondgaat in de Eredivisie.

Wie gaat het duel tussen PSV en Ajax winnen?

Laden...
161 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Tikkieterug 44
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wat een opgeblazen zooitje als Ajax die 2 achter stalige wedstrijden wint staan ze weer dicht bij plek 8 , nog niet des Ajax maar geen .degradatie plek . Het is een vertekend beeld , maar daar hoor je nooit iemand over dat Ajax 2 wedstrijden achterloopt op de rest.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen